NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам се опоравил Фелтон а стандарден првотимец каде каде повеќе користи од краткорочно решение а џабе го земав Брукс кој има 5 утакмици неделава.Ајде да ги видам Пистонс неделава :)
јас го џитнав фелтон, а набргу ќе дознаеш зошто го направив тоа :D

јас го џитнав фелтон, а набргу ќе дознаеш зошто го направив тоа :D

Хаха а бе у глобала ужас беше до сеа да и он и сите поединци на Њу Јорк како Шамперт Смит и остали али се опоравија сите и мора да покажуваат подобра игра.Очекувам од сега да носи околу 15 поени па ке видиме :)

Хаха а бе у глобала ужас беше до сеа да и он и сите поединци на Њу Јорк како Шамперт Смит и остали али се опоравија сите и мора да покажуваат подобра игра.Очекувам од сега да носи околу 15 поени па ке видиме :)
told ya bro :icon_lol:

Леле не ми се верува се повреди пак и нема да игра утре :pos:
Ајде да го видам Бизли што играч е се вратил од повреда а баш кога го земав претходниот пат се повреди...

Инаку освен на табела со Портланд се јадеме и за трансвери околу 40 иаме до сеа направено сите играчи ги свртевме ...

последниве неколку дена доста интересни опции има од “невработените“ :)

последниве неколку дена доста интересни опции има од “невработените“ :)

Зашо го дропна Стаки за Амаре,, никако не ми е јасно, ја го имав Амаре ќе ти го дадев у трејдот, Амаре е дрво два-три пута ме однел у минус со поенио, а Стакистандардно носи двоцифрено ??

Зашо го дропна Стаки за Амаре,, никако не ми е јасно, ја го имав Амаре ќе ти го дадев у трејдот, Амаре е дрво два-три пута ме однел у минус со поенио, а Стакистандардно носи двоцифрено ??

ги глеам Детроит повремено, коа го земав Стоки баш тогаш Бајнам се врати, и коа влагаа од клупа тие 2-3 меча(со Индијана посебно) преку Бајнам се идеше и мислев така ќе биде стално, плус многу нестрплив сум со играчите од кои очекувам 12-13-14 просек, тоа ми е маана... А Амаре влезе у некоја серија па затоа, али го трејднав и него :)

Инаку добро го намирисав Јанис со долгото име од Милвоки, 15 просек носи откоа го земав...

И со Ашик не знам шо да праам, во февруари сигурно ќе биде трејдуван и ќе стане стартер, лани имаше 17 просек, годинава очекувам и повеќе ама некако не ми се чека, за некој со 16 просек би го дал, ама тешко дека ќе му се исплати моментално на некој тоа...

ги глеам Детроит повремено, коа го земав Стоки баш тогаш Бајнам се врати, и коа влагаа од клупа тие 2-3 меча(со Индијана посебно) преку Бајнам се идеше и мислев така ќе биде стално, плус многу нестрплив сум со играчите од кои очекувам 12-13-14 просек, тоа ми е маана... А Амаре влезе у некоја серија па затоа, али го трејднав и него :)

Инаку добро го намирисав Јанис со долгото име од Милвоки, 15 просек носи откоа го земав...

И со Ашик не знам шо да праам, во февруари сигурно ќе биде трејдуван и ќе стане стартер, лани имаше 17 просек, годинава очекувам и повеќе ама некако не ми се чека, за некој со 16 просек би го дал, ама тешко дека ќе му се исплати моментално на некој тоа...

Ми го украде гркот пред нос :) Одлагав да не го земам долго време оти немав кој да го отпуштам сите ми се јаки и таман решив да ризикувам и гледам си го грабнал.

За Ашик јас сум заинтересиран, ама ако бараш некој со 16ка сигурно не. Ашик беше во совршена ситуација (единствен квалитетен висок играч во тим со многу брзо темпо) минатата сезона. Тешко дека ќе стигне и блиску до тие бројки. Повеќе пд 13-14 не верувам дека ќе има.

Прати ми ако имаше некои идеи, заинтересиран сум з доста играчи од твојот тим, ама гледај да имаат смисла и за мене (пробај да се поставиш во моја улога :))

Јас се мислам дали да го ставам на трехдинг блок хиберт, праќајте понуди за него па ќе размислам

Sent from my RM-914_eu_italy_215 using Tapatalk

Чисто ме интересира како се држат дечките со фул ауто драфт тим

Чисто ме интересира како се држат дечките со фул ауто драфт тим
јас само последните 3 рунди бирав, вебстер, данливи и т-роб мислам дека беа :D 5-3 рекорд среќа што пола од играчите имаат career highs иначе dead last ќе сум :icon_mrgr:

Тони Ротен 11
Родни Стаки 11.5
Андреа Барњани 13.3
Ерик Гордон 13.7
Џордан Крафорд 14.5

Напомена, дека бројките на Стаки и Гордон се мали поради варијациите со минутите додека биле повредени, кога се здрави двајцата са потенцијални 20-еске !!

Па ако има заинтересирани , јавите се

Тони Ротен 11
Родни Стаки 11.5
Андреа Барњани 13.3
Ерик Гордон 13.7
Џордан Крафорд 14.5

Напомена, дека бројките на Стаки и Гордон се мали поради варијациите со минутите додека биле повредени, кога се здрави двајцата са потенцијални 20-еске !!

Па ако има заинтересирани , јавите се

Гордон мислам дека нема пропуштено ниту еден натпревар сезонава. Поздрав од тоа здравје, особено за него што има огромни проблеми со колената и обично по пола сезона ја промашува. Пред 3 сезони можеби и вредеше 20ка, ама сега е дааааалеку од тоа.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 15:53 ---
Нудам повеќе одлични играчи во замена за играч кој има просек од преку 20 поени во текот на цела сезона...

Ако има некој заинтересиран нека се јави :)

П.С. Кој е Boston Kewl? Активен е воопшто? Ниту враќа на трејдови ни ништо, а како што ми изгледа и тимот не го сетира...

Гордон мислам дека нема пропуштено ниту еден натпревар сезонава. Поздрав од тоа здравје, особено за него што има огромни проблеми со колената и обично по пола сезона ја промашува. Пред 3 сезони можеби и вредеше 20ка, ама сега е дааааалеку од тоа.

П.С. Кој е Boston Kewl? Активен е воопшто? Ниту враќа на трејдови ни ништо, а како што ми изгледа и тимот не го сетира...

Неколку пута бил деј ту деј, и играл мала минутажа, тоа ми беше муабетот за него, а Стаки има пропуштено неколку натпревари...

Иначе има неколку инактивни, исто Аеродром мислим дека е инактивен, Скелфтеа исто ми седи како инактивен...
Исто и Полос Херманос е инактивен, глеј го 0-8 има :pos:

Неколку пута бил деј ту деј, и играл мала минутажа, тоа ми беше муабетот за него, а Стаки има пропуштено неколку натпревари...

Иначе има неколку инактивни, исто Аеродром мислим дека е инактивен, Скелфтеа исто ми седи како инактивен...
Исто и Полос Херманос е инактивен, глеј го 0-8 има :pos:

Thunder MK не мења играчи неделава, Раднаскела не одговара на трејдови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom