NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
RUMOR:

According to ESPN's David Kaplan, Harrison Barnes is spending his time in Chicago just three days before free agency begins. Barnes has links to Fred Hoiberg, Doug McDermott, and Gar Forman, all of them being from Ames, Iowa.

Го ценам Барнс, ама се надевам дека нема да му лупнат максимален договор.

RUMOR:

According to ESPN's David Kaplan, Harrison Barnes is spending his time in Chicago just three days before free agency begins. Barnes has links to Fred Hoiberg, Doug McDermott, and Gar Forman, all of them being from Ames, Iowa.

Го ценам Барнс, ама се надевам дека нема да му лупнат максимален договор.
Толку ли се очајни што никој поквалитетен не можат да донесат?

ГСВ доста паметно играат околу Барнс, он е одличен играч ама никако за макс договор па затоа веројатно не сакаат да му го понудат тоа и ќе се отарасат од него. Дали Филаделфија, дали Чикаго, да видиме кој ќе се заебе. :D

Malce off , dresovi orginali ili repliki ima nekade vo Skopje?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Malce off , dresovi orginali ili repliki ima nekade vo Skopje?

Не знам за во Македонија, ама на Алиекспрес имаш супер реплики. Супер материјал и не можеш да направиш разлика со оригинал во изглед.

Не знам за во Македонија, ама на Алиекспрес имаш супер реплики. Супер материјал и не можеш да направиш разлика со оригинал во изглед.
Znam za aliexpress ama ne mi se cekaat 2 meseca

Znam za aliexpress ama ne mi se cekaat 2 meseca

мене ми стигна за 3 недели лани од алиекспрес и топ е дресот, за тие пари не најдваш ништо подобро кај нас.

MTe00Au.jpg

Мозгов у Лејкерс, 4 години - 64 милиони.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Ок.
Пааа колку и да изгледа чудно се очекуваат вакви цифри заради новите договори на лигата.

Торонто само што му искешира 139+ мил на Дерозан за 5 години, 28 годишно. :pos:[DOUBLEPOST=1467359776][/DOUBLEPOST]Jordan Clarkson has agreed to a four-year, $50 million deal with the Los Angeles Lakers. (y)

Последно уредено:
Пааа колку и да изгледа чудно се очекуваат вакви цифри заради новите договори на лигата.

Торонто само што му искешира 139+ мил на Дерозан за 5 години, 28 годишно. :pos:[DOUBLEPOST=1467359776][/DOUBLEPOST]Jordan Clarkson has agreed to a four-year, $50 million deal with the Los Angeles Lakers. (y)
Максимум договор за Дерозан е 30% од вкупната така да ако се крени следната година на 110М треба да зема по 33М по сезона или 165М за 5 години така да ова се очекуваше за Дерозан.

Максимум договор за Дерозан е 30% од вкупната така да ако се крени следната година на 110М треба да зема по 33М по сезона или 165М за 5 години така да ова се очекуваше за Дерозан.
кој го пишува ова, дај да прочитам? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom