- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
18 milki godishno ?! da neznaesh dali da se smeesh dali da plachesh..Joakim Noah is reportedly expected to sign with the Knicks for around $18 million per year
18 milki godishno ?! da neznaesh dali da se smeesh dali da plachesh..Joakim Noah is reportedly expected to sign with the Knicks for around $18 million per year
Толку ли се очајни што никој поквалитетен не можат да донесат?RUMOR:
According to ESPN's David Kaplan, Harrison Barnes is spending his time in Chicago just three days before free agency begins. Barnes has links to Fred Hoiberg, Doug McDermott, and Gar Forman, all of them being from Ames, Iowa.
Го ценам Барнс, ама се надевам дека нема да му лупнат максимален договор.
Не знам за во Македонија, ама на Алиекспрес имаш супер реплики. Супер материјал и не можеш да направиш разлика со оригинал во изглед.Malce off , dresovi orginali ili repliki ima nekade vo Skopje?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Znam za aliexpress ama ne mi se cekaat 2 mesecaНе знам за во Македонија, ама на Алиекспрес имаш супер реплики. Супер материјал и не можеш да направиш разлика со оригинал во изглед.
мене ми стигна за 3 недели лани од алиекспрес и топ е дресот, за тие пари не најдваш ништо подобро кај нас.Znam za aliexpress ama ne mi se cekaat 2 meseca
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Пааа колку и да изгледа чудно се очекуваат вакви цифри заради новите договори на лигата.Мозгов у Лејкерс, 4 години - 64 милиони.
Ок.
Максимум договор за Дерозан е 30% од вкупната така да ако се крени следната година на 110М треба да зема по 33М по сезона или 165М за 5 години така да ова се очекуваше за Дерозан.Пааа колку и да изгледа чудно се очекуваат вакви цифри заради новите договори на лигата.
Торонто само што му искешира 139+ мил на Дерозан за 5 години, 28 годишно. [DOUBLEPOST=1467359776][/DOUBLEPOST]Jordan Clarkson has agreed to a four-year, $50 million deal with the Los Angeles Lakers.
кој го пишува ова, дај да прочитам?Максимум договор за Дерозан е 30% од вкупната така да ако се крени следната година на 110М треба да зема по 33М по сезона или 165М за 5 години така да ова се очекуваше за Дерозан.