NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сакам да ти докажувам ништо... Го почитуваш лицето и делото на Џемјс и тоа го разбирам. Јас само го почитувам и му симнувам капа како страшно добар играч и најдоминантен играч во свое време.

Секоја чест за потегов на Џејмс, го мразев во Мајами но пред се заради целиов дрим тим што го имаа, но не повеќе. Едноставно мразам тимови кој прибираат френчајз играчи од други тимови. Респект крале..:D

Се исподешаваа еден куп работи, а Кармело во меѓувреме:

ku-xlarge.jpg

ku-xlarge.jpg

ku-xlarge.jpg

ku-medium.jpg

KDHCnaQ.jpg

Винс Картер во Мемфис.

3г/12,2 мил , кој дава 3 годишен договор на 38 годишен играч, а и потегов од страна на Винс не го разбирам, имаше 2 макс договори у кариера, ептен јак маркетинг имаше еден период, не верувам дека му дошло до паре, а у Мемфис сигурно нема да игра за контендер.. Криво ми е, сакав да иде негде кај што ќе има шанса за прстен...

Кент Бејзмор 2г/4 мил у Атланта двете години загарантирани..

Каков филм ќе биде Мајами ако го земе Мело, ривалство Кавс - Хит, Мело - Џејмс. :D

3г/12,2 мил , кој дава 3 годишен договор на 38 годишен играч, а и потегов од страна на Винс не го разбирам, имаше 2 макс договори у кариера, ептен јак маркетинг имаше еден период, не верувам дека му дошло до паре, а у Мемфис сигурно нема да игра за контендер.. Криво ми е, сакав да иде негде кај што ќе има шанса за прстен...

Кент Бејзмор 2г/4 мил у Атланта двете години загарантирани..

Има шанси за прстен во Мемфис. Тие се во топ 5-6 тимови.

Мело останува во Њу Јорк и следниве 5 години, а ќе земе околу $120 милиони.

Секоја чест за потегов на Џејмс, го мразев во Мајами но пред се заради целиов дрим тим што го имаа, но не повеќе. Едноставно мразам тимови кој прибираат френчајз играчи од други тимови. Респект крале..:D

Ако се изостави Џејмс од тимот на Мајами... разликата помеѓу Кавалерес и Мајами како и да нема... односно мислам дека Кавалерс се и подобри. Така да Џејмс ја прави разликата (ГОЛЕМА) според мене отиде на подобро место и во подобра екипа!

П.С. Интересно ќе биде да се види соработката меѓу најдобриот играч на планетата и европстки тренер со руки сезона како тренер во НБА

Последно уредено:
10373663_10154327962170277_3390683172095940000_n.jpg

Само уште треба да се договорат дали договор ќе биде sign and trade, или како слободен играч ќе дојде. Можно е Бузер да оди во спротивен правец, ама Лејкерси треба да се глупи ова да го прифатат. Сепак одличен дил за Булс задоволен сум. Добивме квалитетен играч со огромно искуство и сега ќе можиме да ја имаме една од најдобрите клупи во лигата.

Брон официјално потпишал 2г/42.2 милиони...
Иначе договорот е толку краток ради новите правила според кои селери капот од 2016 ќе биде 81 милион, и тогаш ќе потпишел нов 5годишен за уш појќе кеш...
Мада ја мислим могуќе и да му ја дувне пак...
Ам тејкинг мај талентц ту Тексас...
И Дурант е фри ејџент таа година, Харден исто... :icon_lol:[DOUBLEPOST=1405236208][/DOUBLEPOST]Maрвин Вилијамс у Хорнетс 2г/14,5мил , пу бе да му ебем мајката како не сум 2.10 висок ....
Тревор Ариза у Рокетс 4 г/32 м, дали значи ова дека нема да ја израмнат понудата на Далас за Парсонс?!
Пол Пирс у Визардс 2 г/ 11 мил, е ова не го очекував ич...

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom