раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.685
- Поени од реакции
- 1.990
Казнс останува во Кингс со нов договор вреден 4год/62м
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Казнс останува во Кингс со нов договор вреден 4год/62м
Жал ме фаќа за Сакраменто... Никако да се опаметат...Многу се пари за него па овој повеќе ќе зема пари и од Пекович а Пекович е многу поконстантен со добри партии на терен и многу подобра реализација од игра има Пекович . Но тоа е тоа нема многу квалитетни центри денес во Нба па затоа и вакви центри како Казинс ќе земаат премногу пари .Казнс останува во Кингс со нов договор вреден 4год/62м

Exum ке присуствува, така да ќе видиме што може да понуди дечкото
За другиве што не присуствуваат, по мене е грешка зашто баш тука можат да се покажат колку можат и да се зацементираат на 1во место ако стварно се толку подобри од другите. Вигинс и Паркер очигледно не сакаат да ризикуваат, ама за Ембид мислам дека мораше да се појави за да им докаже на НБА тимовите дека навистина е скроз заздравен. Ќе видиме, само ждрепката кој кога пика може да биде клучна дали некој од овие оди 1/2/3 или можеби нешто подоле( не верувам дека некој од нив ќе падне под 5 место во најлош случај)

Зек Лавин од UCLA ми е интересен проспект. Неверојатна атлета и има шутерски осет но нема сила за да игра одбрана. Голем потенцијал како и да е. Супер би било ако падне до 16 за да го земат моите![]()