NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гренџер и Леброн не се воопшто поднесуваат еден со друг во досегашниот тек од нивните кариери , посебно Гренџер е тој што не го поднесува Леброн и не е случајно тоа од сезоната 2011/2012 кога во плеј офот Гренџер се буткаше во Леброн и бараше пресметка . Тешко овие двајца да функционираат во ист тим . Гренџер не дојде оваа сезона што помина во Мајами кога беше слободен играч туку си одбра да игра за Клиперси поради тоа што не сакаше да игра заедно во ист тим со Леброн .
Е како не. Коби и Артест се тепаа на секоја утакмица па во 2010 титула освоија. Ова “тепање“ малце поразлично функционира во Америка, затоа и ми се смешни понекогаш кога ќе се зарчкаат. Коби знам еднаш со Артест се зарчкаа онака дебело и за некој ден ги имаа сликано седнати на вечера. Поентата е дека професионалниот живот не го мешаат со приватниот. Така да ова дека Грејнџер и Леброн нема да функционираат не држи вода.

Хејвард 4г/63м во Хорнетс. Јута 100% ќе му го даде истите пари но не ги заслужува 16 по сезона. Одличен играч е но не е константен,една утакмица ќе даде 30 поени на другата ќе шутира 3/12. Ова се веќе Олстар пари кои ќе ги зема.
прочитав дека 4/48 се максимум што му нудат Јута а тој сака 4/52. Еве сега добива 11м поголема сума, и тешко дека ќе ја изедначат Јута. Само не знам што ќе прават со овој потег Шарлот, ваљда ќе го стават на 2ка а на 3ка ќе си остане МКГ.

Во ова време на реалноста на новиот CBA многу поскапо коштаат грешките со преплаќање на играчите. Од тој аспект интересно е како помалите клубови почесто се летаат вака.
Иначе дечкото е навистина добар, но не до толку добар. Не сум сигурен дека Јута ќе се залетаат да ја мечуваат понудата.

прочитав дека 4/48 се максимум што му нудат Јута а тој сака 4/52. Еве сега добива 11м поголема сума, и тешко дека ќе ја изедначат Јута. Само не знам што ќе прават со овој потег Шарлот, ваљда ќе го стават на 2ка а на 3ка ќе си остане МКГ.

Зависно од што ќе бараат од Јута, јас очекувам sign and trade на крајот да биде. Ама не би бил изненаден и навистина да го задржат Јута макар и по таа цена. Тешко веројатно дека туку така ќе го пуштат.

А за парите, многу пари се за него, да, ама млад е којзнае, може и да напредува во иднина. Мене ми се допаѓа како играч. Може да игра и 2ка и 3ка така што најверојатно баш како што велиш ќе игра заедно со МКГ, освен ако го испратат МКГ во спротивен правец во sign and trade-от.

Е како не. Коби и Артест се тепаа на секоја утакмица па во 2010 титула освоија. Ова “тепање“ малце поразлично функционира во Америка, затоа и ми се смешни понекогаш кога ќе се зарчкаат. Коби знам еднаш со Артест се зарчкаа онака дебело и за некој ден ги имаа сликано седнати на вечера. Поентата е дека професионалниот живот не го мешаат со приватниот. Така да ова дека Грејнџер и Леброн нема да функционираат не држи вода.
Е како не, напротив тие ,,bro hugs'' ги глумат на терен. Даг кристи и Рик фокс, гарнет со вилануева, коби со раџа бел, џордан со старкс итн. да не ги редам мислиш ван терен по вечери иделе заедно? Лол

Е како не, напротив тие ,,bro hugs'' ги глумат на терен. Даг кристи и Рик фокс, гарнет со вилануева, коби со раџа бел, џордан со старкс итн. да не ги редам мислиш ван терен по вечери иделе заедно? Лол
Па добро де не може сите да се сакаат Бог да чува. Само му дадов пример дека не мора да значи ништо тоа што се рчкале на терен доколку Грејнџер дојде во Мајами.

Оваа сезона имаше утакмица каде сам ги победе ОКС, го затвори Дурент на 3/15 шут и ги даде последните 12 поени за Јута а беше и блиску до трипл-дабл. После тоа имаше серија 5-6 натпревари со под 10 поени. Едноставно премногу топло-ладно игра за овие пари. Талентот е тука, ако успее да игра секој ден како што можеби ги заслужува парите, но за 16М според мене треба да има барем 2 Ол-стар во овие 4 години и да биде вистински лидер на екипата.

Ги заборавив и Бен Волас и Рон Артест, слушнав заедно искачале во Мамас.

Прашање до модераторите на подфорумов: Дали фан клубов ќе биде под клуч после заминувањето на Брон?
Се нема постирано коментари уште од лани. Последен пат јас сум објавил и толку, нема зошто да правам сам дупли постови. :D

Се нема постирано коментари уште од лани. Последен пат јас сум објавил и толку, нема зошто да правам сам дупли постови. :D

Се плашам и тебе да не те нема таму вгодина :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom