NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Паркер лично зборел со Пау Гасол и му рекол дека многу би сакал да го види во дресот на Сан Антонио. Добри пријатели се иначе.

Следете на Twitter, најбрзо доаѓаат новите информации од таму :)

2010

-0410c4cbce8c462f.jpg

2014

TPxr4dy.jpg

Било кој потег да го одбере Џејмс ќе биде хејтан. Јас мислам дека Кливленд би била подобра одлука за неговата кариера. Реално гледано Кајри може да даде ист или подобар скор од Вејд во моментов. Е сега ако очекуваа ваков потег враќање на кралот... требаше да го драфтуваат Ембид а не Вигинс. За Вигинс Кливленд ќе биде лоша средина за развој ако се врати Џејмс а под кошот има да дува промаја невероватна. Ако ископаат солидно решение за под кош Кливленд нивниот ростер долгорочно има повеќе потенцијал од она што би имал оној на Мајами.

Било кој потег да го одбере Џејмс ќе биде хејтан. Јас мислам дека Кливленд би била подобра одлука за неговата кариера. Реално гледано Кајри може да даде ист или подобар скор од Вејд во моментов. Е сега ако очекуваа ваков потег враќање на кралот... требаше да го драфтуваат Ембид а не Вигинс. За Вигинс Кливленд ќе биде лоша средина за развој ако се врати Џејмс а под кошот има да дува промаја невероватна. Ако ископаат солидно решение за под кош Кливленд нивниот ростер долгорочно има повеќе потенцијал од она што би имал оној на Мајами.

Кого и да одбереа веќе има договор со Минесота тој играч да иде кај нив у замена за К Лов, а до тој трејд ќе дојде само ако дојде ЛБЏ !!

Значи Кајри - Веитерс - Брон - Лов -Варежао !!

Само мене ми мириса дека нема да се врати Брон у Кливленд и дека џабе се крена толкава фама?

Кого и да одбереа веќе има договор со Минесота тој играч да иде кај нив у замена за К Лов, а до тој трејд ќе дојде само ако дојде ЛБЏ !!

Значи Кајри - Веитерс - Брон - Лов -Варежао !!

Демек со Love нема да фури под кош? :D

Брон да го прашаш кој би бирал меѓу Лавот и Вигинс, 100% сум сигурен дека Вигинс би рекол... незнам на кој му текна ова трејд сценарио.. глупости

та петорка би била многу слаба во одбрана, леброн би губел многу енергија
а вака со кајри-вигинс/вејтерс-леброн/вигинс-тристан/леброн-варежао.. многу побалансирано одбрана-напад

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom