NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се јасни Кливленд, имаат прв пик за бирање а тие одма планираат трејд со него. Само колку да ги заебат Бакс да не го земат Паркер кој синоќа намерно се покажал лошо во Кливленд, со цел да не го земат тие, туку да оди во Милвоки.

Ете ако го вратат ЛеБрон немаат потреба од Вигинс или Паркер. Шпекулацијата за трејд со Јута за 5ти пик и Фејворс има голема шанса да се оствари.

10360852_703335419726273_3992152020449462774_n.jpg

Toлку беше. Во ишчекување се на нов тим :icon_lol:

Наградна игра, најди го Џони Тран на сликава, ја мислиов малиов најлево со точакот :pos:

Swaggy P opts out од договорот со Лејкерс, изјавил дека залужува повеќе од 1.2м по сезона. Мислам дека заслужува.

Кливленд го сакаат Ембид ама заради повредата страв им е како прв да го земат и затоа пробуваат да ќарат нешто при размена за понизок пик и таму да си го земат Ембид место како прв.

Еден куп варијации има моментално, хаос е целиот драфт, прво повредата на Ембид а сега и нејасното потпишување на Шариќ за Анадолу Ефес на 3 дена пред драфтот направија ништо да не се знае. Згора на се практично сите екипи во топ 10 освен Милвоки на еден или на друг начин разговарале за трејдови на пиковите.
Јас дека фан на Милвоки и дека сакам Паркер да го трејдуваат Бакс, затоа ме нервира понашањето на Кливленд. Нас само ќе ни ги расипат сметките, пошто Вигинс си кажа не сака во Милвоки, Паркер сакал, така да на крај може и Exum да го земеме

Далас и Њу Јорк договорија трејд:

Чендлер и Фелтон во Далас
Даламберт, Калдерон, Ларкин, Елингтон и 34 и 51 пик од втора рунда во драфтот во Њу Јорк

Последно уредено:
Кингси преговараат со Дени Ејнџ за можен трејд на Рондо (Бостон би ги добиле Ајзеа, Меклимор, осмиот пик и наредниот ,,први“), шансите би се зголемиле доколку го добијат Џош Смит (во замена за Џејсон Томпсон и Дерик Вилијамс) пошто Рондо му е добар другар на Смит и има во минатото изјавено дека сака да игра со него и Руди Геј. Ќе биде интересно да се следи доѓаџајов.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кингси преговараат со Дени Ејнџ за можен трејд на Рондо (Бостон би ги добиле Ајзеа, Меклимор, осмиот пик и наредниот ,,први“), шансите би се зголемиле доколку го добијат Џош Смит (во замена за Џејсон Томпсон и Дерик Вилијамс) пошто Рондо му е добар другар на Смит и има во минатото изјавено дека сака да игра со него и Руди Геј. Ќе биде интересно да се следи доѓаџајов.

Ајзеа Томас е слободен агент и не може туку така да го трејдаат. Има некои sign and trade варијанти ама за тоа прв треба да се договорат за сума Бостон и Томас.

Ајзеа Томас е слободен агент и не може туку така да го трејдаат. Има некои sign and trade варијанти ама за тоа прв треба да се договорат за сума Бостон и Томас.
Не, мислев би го дале Рондо доколку го земат Ајзеа како фри, за друг плеј не видов интерес од страна на Бостон.

@royceyoung: Report: Pat Riley and the Heat intent to 'make a run' at acquiring Kendrick Perkins

Го бркат Леброн :pos:

@royceyoung: Report: Pat Riley and the Heat intent to 'make a run' at acquiring Kendrick Perkins

Го бркат Леброн :pos:

Знам дека се скарани со Леброн, ама Перкинс го има она што му треба на Хит моментално. Одличен дефанзивец и скокач, кој ќе го штити рекетот.

Омер Ашик и 1,5 мил долари у (трејд ексепшн најверојатно) у Пеликанс за иден пик од првата рунда...
Прават Рокетси место во селери капот :)

Официјално: Арон Афлало во Денвер
Еван Фурние во Орландо

Кого мислат да донесат Орландо чим го даваат Афлало?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom