раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.685
- Поени од реакции
- 1.990
Според мене најпотценет играч е Адриан Пејн (неам појма како се изговара) од Мичиген Стејт. Нема некој голем потенцијал да се подобри со оглед на тоа што беше сениор оваа сезона и има 23 години, но силно и брзо тело под кошот кој ќе влегува од клупа би му послужило на екипа која е на чекор до контендер. Тука може да го ставам и Елфрид Пејтон, иако не го имам гледано многу, дефанзивно ориентиран плеј со солидна статистичка сезона.
Преценет е МекДермот, иако ми е омилен колеџ играч оваа сезона, ќе биде tweener во НБА. Тело на 3ка но ќе го чуваат 4ки и ќе чува 4ки бидејки не е брз и атлетичен за 3ки иако имаше 37'' скок на комбајнот. Би сакал да успее, но тешко ќе биде.
Инаку како што репортираат американците моите булси ќе се трампаат со денвер, #11 за #16 и #19. Сигурно ќе одат на бек, Гери Херис или можеби Стаускас, а од овие повеќе би сакал да го земат Стаускас бидејки има одлична висина, шутерски способности и може сам да си создаде шут, додека пак има и дефанзивен потенцијал кој максимално ќе го искористи покрај Тибодо.
Најсигурен пик според мене ќе биде Џабари, а нај high risk-high reward Ембид.
Преценет е МекДермот, иако ми е омилен колеџ играч оваа сезона, ќе биде tweener во НБА. Тело на 3ка но ќе го чуваат 4ки и ќе чува 4ки бидејки не е брз и атлетичен за 3ки иако имаше 37'' скок на комбајнот. Би сакал да успее, но тешко ќе биде.
Инаку како што репортираат американците моите булси ќе се трампаат со денвер, #11 за #16 и #19. Сигурно ќе одат на бек, Гери Херис или можеби Стаускас, а од овие повеќе би сакал да го земат Стаускас бидејки има одлична висина, шутерски способности и може сам да си создаде шут, додека пак има и дефанзивен потенцијал кој максимално ќе го искористи покрај Тибодо.
Најсигурен пик според мене ќе биде Џабари, а нај high risk-high reward Ембид.