раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.685
- Поени од реакции
- 1.990
Тотално обратното. [emoji4]Ова официјално треба да значи: Добредојде Казнс.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тотално обратното. [emoji4]Ова официјално треба да значи: Добредојде Казнс.![]()
И Вучевич балканецХрватски тандем во Орландо, Хезоња-Шариќ

Зашо?Тотално обратното. [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да го договореа трејдот со Сакраменто, сигурно ќе го земеа Окафор и ќе им го пратеа на Сак. Овака Сакраменто си зема дефанзивен центар кој Буги го посакуваше порано и ќе го префрлат Буги на 4ка. Овие денови ќе трејдаат активно за плеј, поточно Лосон од Денвер според мене, или ќе му тражат дом на Геј за да можат да го потпишат Рондо. Нема шанси да се задоволат Сакраменто со помалку од Рендл, Кларксон и овој пик сега. Има шанси да изведат некоја глупост пошто се нели факинг Сакраменто ама ептен мала е.Зашо?
Кога се појавија првите гласини за трејд на Казнс воопшто не го вклучуваа и пикот од оваа рунда, а завчера процуреа такви информации што мене воопшто не ми се допаѓаше. Требаше да ги дадат пикот, Рендл и Кларксон, абе ај не ме јеби, Џордан ли доаѓа... Вака може и ќе искомбинираат нешто, ќе видиме...
Ќе видиме, али Купчак секако ќе бара алтернатива на 5ка, нема шанси да остане со овој ростер моментално. Јас пак ќе кажам, типувам на Казнс, али ќе видиме во периодот што следи. Мислам дека намерно идеа со Расел, да се обезбедат на ниските позиции за во иднина, а некој центар ќе трејдаат.Да го договореа трејдот со Сакраменто, сигурно ќе го земеа Окафор и ќе им го пратеа на Сак. Овака Сакраменто си зема дефанзивен центар кој Буги го посакуваше порано и ќе го префрлат Буги на 4ка. Овие денови ќе трејдаат активно за плеј, поточно Лосон од Денвер според мене, или ќе му тражат дом на Геј за да можат да го потпишат Рондо. Нема шанси да се задоволат Сакраменто со помалку од Рендл, Кларксон и овој пик сега. Има шанси да изведат некоја глупост пошто се нели факинг Сакраменто ама ептен мала е.
Иначе дечкото на 0:05 ви е иднината на франшизата. Максимум сваг во Лејкерс со Сваги П и Расел.
Doooeee ayyy lmao![]()

Не се откажуваат од Рендл, читав дека ослабнал 10 кила и многу си го подобрил шутот. Сепак и тој е од многу јак драфт, и уште имаат голема надеж за него. Сакаат да го земат Олдриџ право преку макс договор, е сега колку им е паметно тоа не знам.Ќе видиме, али Купчак секако ќе бара алтернатива на 5ка, нема шанси да остане со овој ростер моментално. Јас пак ќе кажам, типувам на Казнс, али ќе видиме во периодот што следи. Мислам дека намерно идеа со Расел, да се обезбедат на ниските позиции за во иднина, а некој центар ќе трејдаат.
П.с. Заборавив да напоменам дека и Олдриџ е опција, само што он не е класична 5ка... Можно е да го дадат Рендл заради гадната повреда. Упм, има милион опции.![]()
Не се откажуваат од Рендл, читав дека ослабнал 10 кила и многу си го подобрил шутот. Сепак и тој е од многу јак драфт, и уште имаат голема надеж за него. Сакаат да го земат Олдриџ право преку макс договор, е сега колку им е паметно тоа не знам.