NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Се снајдов со контролите и морам да кажам дека ова е најдобрата кошарка до сега што излегла за било која платформа!
Претерано е реална, движењата, физиката, додавањата, шутевите, позиционирањето, се е маестрално изработено.
Графиката е исто така солидна, и оптимизацијата е одлична.
Све на највисоки сетинзи на outdated конфигурација, а ни да сецне. Штотуку почнав и кариер со Гудвин. Одлична замисла.
Чиста 10ка од мене :)

Сигурно се зафркаваш, кажи што конфигурации имаш?

Сигурно се зафркаваш, кажи што конфигурации имаш?

Windows 7 32 bit (x86)
РАМ: 2GB
Процесор: Intel Core2Duo 2.44 GhZ
Графичка: Nvidia Geforce 8600gt 512mb

6 години стар конфиг, и тоа со лоша графичка карта.

Некое решение за контролите?Неможам тимови да мењам,едино со Сан Антонио и Мајами.

Ја инсталирав и ми ја пушта ама пребавно.

Конфигурацијата:

O.S. Windows 7 32 bit
RAM: 2GB
Процесор: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 1.80 GHz
Графичка: NVIDIA GeForce 7000M / nForce 610M

Има чаре да се игра некако или тешко?

Смали визуелни ефекти, ама ипак не е најсјајна конфигурацијава.

абе има ли некој проблеми додека го игра модот My Career ?! ... да му се гаси играта или пак му се замрзнува .... мене ми се гаси играта на key game ,после завршување на натпреварот ,па пресот коа ќе помине ,кога ќе почне да се снима играта ,тука ми се гаси,се урива играта ...

абе има ли некој проблеми додека го игра модот My Career ?! ... да му се гаси играта или пак му се замрзнува .... мене ми се гаси играта на key game ,после завршување на натпреварот ,па пресот коа ќе помине ,кога ќе почне да се снима играта ,тука ми се гаси,се урива играта ...
и кај мене е исто, после оф сезоната на руки сезоната не ми се уклучува наредниот натпревар, упм нека идат со баговите.

и кај мене е исто, после оф сезоната на руки сезоната не ми се уклучува наредниот натпревар, упм нека идат со баговите.
јас би ги гонел у се најлошо шо може .... пази немам проблеми Asociation модот да го играм без проблеми ,а пак кога се работи за Мај Кариир ми се урива играта .... исто како Пес 14 полно багови оваа година сите игри излегоа ... неверојатно е ,се чудам ... пес,фифа,нба,роме 2 тотал вар ... :pos:

Јас играму My career до декември сум стигнат до сеа ниеднаш не ми се изгасила ни на обечен натпревар ни на кеу game

Јас играму My career до декември сум стигнат до сеа ниеднаш не ми се изгасила ни на обечен натпревар ни на кеу game
Е мене баш во декември околу нова година околу 23 или 25 беше,на клучен натпревар,играв со атланта хакс против њу орлеанс на гости ... кажи ми веднаш кога ќе стигнеш овој период :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom