NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
варираше брзината али симнував околу 5-6 саати. Кракот земете го од Reloaded пошо ќе имате фрки со овој од 3ДМ. Играта има најдобар гејмплеј до сеа, по smooth движења никад немало.

Перо го ставиле во Олимпијакос :tapp:

Инаку малку сум разочаран од играва. Освен тоа што има европски клубови, другото е горе-доле исто како 13ката - графика, гејмплеј, движења, модели...

Што знам.... Многу мали промени во гејмплејот... Од 1 изиграна утакмица можам да кажам дека контролите се променети.. Анимациите на блокови се исто подобрени. Шутевите им се малку сменети. Добро е тоа што има европски тимови, али ете нема трансфери (Антиќ).
Ова со James - Path to Greatness е глупости... Играш утакмици со Мајами o_O
Нема All-Star, све е исто ко лани дури и менито. Само боја смениле. :icon_mrgr:
Од една утакмица толку, понатака ќе пишам..
Ако им требаше 1 година за вакви подобрувања можам комотно да кажам дека рс верзиите НЕ МОЖЕ да станат подобри. Ова им е максимумот. Односно можам да кажам дека НЕ ја чекам 2к15 :D

Што знам.... Многу мали промени во гејмплејот... Од 1 изиграна утакмица можам да кажам дека контролите се променети.. Анимациите на блокови се исто подобрени. Шутевите им се малку сменети. Добро е тоа што има европски тимови, али ете нема трансфери (Антиќ).
Ова со James - Path to Greatness е глупости... Играш утакмици со Мајами o_O
Нема All-Star, све е исто ко лани дури и менито. Само боја смениле. :icon_mrgr:
Од една утакмица толку, понатака ќе пишам..
Ако им требаше 1 година за вакви подобрувања можам комотно да кажам дека рс верзиите НЕ МОЖЕ да станат подобри. Ова им е максимумот. Односно можам да кажам дека НЕ ја чекам 2к15 :D
Неговиот договор со Атланта не е гарантиран, затоа го нема во Атланта. Кога ќе заврши тренинг кампот и кога сите играчи ќе бидат потпишани од тимовите ќе излезе ростер апдејт.

Концентрирани се на Next Gen најмногу. Мислам дека е достигнат лимитот со PC верзиите во тој поглед. Може да има драстични подобрувања за 15ката.

Иначе го има и Бо во фенербахче.... :D незнам дали можат трејдови да се праат али ако можат прв трејд ќе ми биде во плеј оф мод :D

Изиграв неколку натпревари и играта е слична на ланската но сепак одлично е подобрена во движењата значи во водење топка,подавање,блокади...Инаку една замерка имам што многу контроли промениле така да имам потешкотии во играњето сега за сега.Го нема тој hop step,euro step,spin на дугмиња туку се е со аналог и е многу сложено и многу пати место некојси дриблинг играчот се укочува или шутира.

Инаку за ростерите не е проблем штом се истакнат конечните состави ке има апдејт.

Како можеа дебилите да го избришат CAL :tapp:
Таман си викав ќе играм со Друмонд, влегувам во game modes, lebum path to greatness. :facepalm:

Ја инсталирав играта и копирав крак, но неможам да ја уклучам ми бара rld.dll.Некое чаре? :(

Ја инсталирав играта и копирав крак, но неможам да ја уклучам ми бара rld.dll.Некое чаре? :(

Види DirectX дали имаш апјдетнато, ако не па изгуглај го фајлот и симни си го

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom