NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто кога идам да мењам контроли во Deffence. Пример менување на играш ставам на Л1. Чим ова го сменам автоматски ми го менува и пассот? Чаре некое?

Зошто кога идам да мењам контроли во Deffence. Пример менување на играш ставам на Л1. Чим ова го сменам автоматски ми го менува и пассот? Чаре некое?

Нема чаре.Поврзани се ... Тие контроли што ке ги наместиш во за во напад се конечни.Во одбрана спрема нив можеш само да си видиш кое е што е.На тоа што подаваш и менуваш играч,на тоа што ке наместиш пост игра во одбрана скокаш и слично.

па ти ама си чуствителен ...ко брат да ти е леброн...

Коментираш за да собереш лајкови од оние што го неќат Леброн или? Не сум чувствителен ниту ми е брат, туку само нема потреба од тоа Лебум и остало, чисти глупости за една игра, јас пак најдов да се расправам овде ма ајде.

Коментираш за да собереш лајкови од оние што го неќат Леброн или? Не сум чувствителен ниту ми е брат, туку само нема потреба од тоа Лебум и остало, чисти глупости за една игра, јас пак најдов да се расправам овде ма ајде.
само за лајкови искоментирав....а и па не сфаќам што тебе толку лично те погоди тоа што го нарекле лебум...стварно изреагира ко брат да ти е или најдобар другар...нема потреба до толку да се забегува од реалноста...

Симнав rld.dll сеа ми вика Failed to Unitilaze :confused:

Бетер niggersinparis си, извини овака, смешки

Друже ЛеФлоп Е флопер и тоа ќе ти го потврди и најголем РЕАЛЕН фан на него. Скоро сите се служат со тој флоп во дадени ситуации за да го извлечат најдоброто од самата ситуација. Нема потреба од вакви коментари.

Иначе, за оние кои им се тешки контролите а играат на Џоистик (пошто вакви игри се наменети за џоистик), ќе ви помогнам.

Значи идете во Settings и наместете ги на следниов начин:

LF2 - L2 на џоистик
RF2 - R2 - // -
LF1 - L1 - // -
RF1 - R1 - // -

Сега LS(движењата) или RS(pro stick) ставете ги во зависност од тоа дали се движите на аналог или на стрелките. Ако се движите на стрелките, аналогот треба да е упален за да го користите за Pro Stick, и обратно. Сваќате? :D После ова уклучете Training Camp и за пола саат ќе сте запознаени со сите можни контроли.

А играше некој кариера? Пак поените се мали ко лани? Пошто премногу ме иритираше тоа на 2к13, треба 10 утакмици да изиграш за да добиеш 1000 skill points, на 2к12 си беше супер, по 300 се вадеа од натпревар без проблем.

Има некои шанси да се дрибла на тастатура? Или мора џојстик контролер? Тепам малце време, а добра ми се виде кошаркава многу, ама неможам да приметам копче за дрибл на тастатура како што имаше во претходните верзии.
Знаете она стискаш копче и играчот праи најобичен трик :P
Hint?

Имам голем проблем со играва .... играм модот My Career ... играм некое време ,неколку натпревари,стигнувам да речеме периодот околу Нова Година според календарот и наеднаш играта тука ми се гаси,ми се исклучува .... зборувам за модот каде што креираш свој играч и треба да го развиваш .... играм за Минесота Тимберволфс ... стигнувам според календарот некаде 21/22 или 23 беше мислам декември ,го стартувам натпреварот и играта тука ми се гаси , исклучува .... пробам од ново да ја снимам играта ,го избришав старото снимано и пак истото срање постојано ... ми се гаси на нова година ... ви се случило ова ?! некое решение за ова ?! ме нервира ептен :mad:
инаку немам проблем да играм другите модови како Леброн итн .... дали е ова ГОЛЕМ баг можеби ... :)

Се снајдов со контролите и морам да кажам дека ова е најдобрата кошарка до сега што излегла за било која платформа!
Претерано е реална, движењата, физиката, додавањата, шутевите, позиционирањето, се е маестрално изработено.
Графиката е исто така солидна, и оптимизацијата е одлична.
Све на највисоки сетинзи на outdated конфигурација, а ни да сецне. Штотуку почнав и кариер со Гудвин. Одлична замисла.
Чиста 10ка од мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom