Тоа е и мене така ми праеше ама го стаив во allowed и сеа играва си работи нормалнолол не.
Анти вирусот веројатно ти го блокира rld.dll фајлот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е и мене така ми праеше ама го стаив во allowed и сеа играва си работи нормалнолол не.
Анти вирусот веројатно ти го блокира rld.dll фајлот
Зошто кога идам да мењам контроли во Deffence. Пример менување на играш ставам на Л1. Чим ова го сменам автоматски ми го менува и пассот? Чаре некое?
па ти ама си чуствителен ...ко брат да ти е леброн...
само за лајкови искоментирав....а и па не сфаќам што тебе толку лично те погоди тоа што го нарекле лебум...стварно изреагира ко брат да ти е или најдобар другар...нема потреба до толку да се забегува од реалноста...Коментираш за да собереш лајкови од оние што го неќат Леброн или? Не сум чувствителен ниту ми е брат, туку само нема потреба од тоа Лебум и остало, чисти глупости за една игра, јас пак најдов да се расправам овде ма ајде.
Коментираш за да собереш лајкови од оние што го неќат Леброн или? Не сум чувствителен ниту ми е брат, туку само нема потреба од тоа Лебум и остало, чисти глупости за една игра, јас пак најдов да се расправам овде ма ајде.
Коментираш за да собереш лајкови од оние што го неќат Леброн или? Не сум чувствителен ниту ми е брат, туку само нема потреба од тоа Лебум и остало, чисти глупости за една игра, јас пак најдов да се расправам овде ма ајде.
Бетер niggersinparis си, извини овака, смешки
Како се прави цепелин на играва ?