L
.Lost Angel.
Гостин
Еве како да ја инсталирате NBA 2K13

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa deka odbranata e po komplicirana da ama mislam deka kje ima update skoro za toa zosto mnogu od tie sto igraat se zalea za toa .. taka da ... ( zboruvam za 13kata)јас за 12ката викав, дека тешко се игра во одбрана, тешко да чуваш играч. на оваа па како воопшто да немаш одбрана, играат си ку*-ташак со мојава одбрана, и индивидуално и тимски. крене играч накај кошот овие бегат од него ко попарени, и лесни поени. научив барем цепелин дека се прави, а за куцањето па да му се сневиди како на 12ката шо не ставија исто. мораше покомплицирано да биде изгледа. додека трчаш во контра мора уште еднаш да притиснеш спринт пред рекетот за да закуцаништо позитивно не ми остави оваа игра досега, едноставно е
![]()
да, технологијата оди напредКога играм на 1366x768 резолуција играта лудо сецка. а 2к12-ката ја играв на истата резолуција без проблеми.
Сега имам нешто проблеми, помагајте луѓе ...
Кога ја инсталирав на 4 октомври, зошто тогаш искочи играта на таа резолуција си играше без проблем, а после 5-6 дена почна да сецка.да, технологијата оди напред![]()
дека искача како длц за педерите да си прават повеќе пари, а целата иронија е што годинава конечно ставаат и slum-dunk contest и се само за да лапнат $$Зошто бе на оваа нема Ол Стар викенд ко што имаше на претходните...![]()
Годинава прв пат кставаат slam dunk оти правата за настаните на allstar weekend ги имаше EA.дека искача како длц за педерите да си прават повеќе пари, а целата иронија е што годинава конечно ставаат и slum-dunk contest и се само за да лапнат $$
Кажете за Моја кариера што е најдобро за играње ?![]()