NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
јас за 12ката викав, дека тешко се игра во одбрана, тешко да чуваш играч. на оваа па како воопшто да немаш одбрана, играат си ку*-ташак со мојава одбрана, и индивидуално и тимски. крене играч накај кошот овие бегат од него ко попарени, и лесни поени. научив барем цепелин дека се прави, а за куцањето па да му се сневиди како на 12ката шо не ставија исто. мораше покомплицирано да биде изгледа. додека трчаш во контра мора уште еднаш да притиснеш спринт пред рекетот за да закуца :tapp: ништо позитивно не ми остави оваа игра досега, едноставно е :гомце:
Toa deka odbranata e po komplicirana da ama mislam deka kje ima update skoro za toa zosto mnogu od tie sto igraat se zalea za toa .. taka da ... ( zboruvam za 13kata)

Кога играм на 1366x768 резолуција играта лудо сецка. а 2к12-ката ја играв на истата резолуција без проблеми.
Сега имам нешто проблеми, помагајте луѓе ...

Кога играм на 1366x768 резолуција играта лудо сецка. а 2к12-ката ја играв на истата резолуција без проблеми.
Сега имам нешто проблеми, помагајте луѓе ...
да, технологијата оди напред :)

зашо кајмене првите денови имаше коментатор сега нема ?
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 14:24 ---
зашо кајмене првите денови имаше коментатор сега нема ?

Зошто бе на оваа нема Ол Стар викенд ко што имаше на претходните...:tapp:

Зошто бе на оваа нема Ол Стар викенд ко што имаше на претходните...:tapp:
дека искача како длц за педерите да си прават повеќе пари, а целата иронија е што годинава конечно ставаат и slum-dunk contest и се само за да лапнат $$

дека искача како длц за педерите да си прават повеќе пари, а целата иронија е што годинава конечно ставаат и slum-dunk contest и се само за да лапнат $$
Годинава прв пат кставаат slam dunk оти правата за настаните на allstar weekend ги имаше EA.
Иначе ако има некој каков било проблем со играва нека се упати, НБА 2к ги играм од 2к9, ги имам играно преиграно, со читој со се.
На сегашнава ме бендисаа новите работи во MyCareer, иако изиграв само една сезона а другите ги симулирав сепак интересна ми беше, поинтересно ми е да гледам статистики од мојот играч, да се бори за MVP, DPOY, и што не друго. :)
Еве ви финта како да ја симулирате сезоната.
1.Спуштете Cheat Engine, и 2k13 Cheat Engine Table.
3.Отворете MyCareer и симулирајте до вашата наредна key-game.
2.Отворете во распоред/schedule
4.Отворете го Cheat Engine и најдете Minutes in Rotation и сменете ги на 21, само мора да сте во играта во распоред за ова да работи.
5. Одбирате Play next Key game штом се отвори утакмицата прескокнете ги рутините пред играта и излезете од утакмицата
6.Појдете повторно во распоредот/schedule
7.Во Cheat Engine минутите сменете ги во 40 или 35(Повеќе минути му дава на вашиот играч повеќе време за поени, скокови и тн).
8.Повторно одберете Play next Key game и играта ќе симулира, ќе прескокни некои Key games но ќе ве доведи до наредната, ова мора да го правите секој пат.
Напомена - Има утакмици портив некои тимови кој неможете да ги симулирате кај мене се Бостон, Мајами и Чикаго.

Заборавив за тие што имаат проблем да водат акции ако не се плејмејкери односно не ги гледаат акциите, симнете NBA 2K13 Workarounds Tool v0.3.1.1 има опција за да се исклучи autosave, да можите да ги гледате акциите во друга позиција освен плејмејкер, и уште некоја опција многу добра алтка.

549452_480575215334937_316518191_n.png

(y)

Да не има некој пач за евролига или европски репрезентации ?

Кажете за Моја кариера што е најдобро за играње ? :)

Кажете за Моја кариера што е најдобро за играње ? :)

Плејмејкер играј само ако имаш искуство во играва и ако те бива ептен, оти сето оди преку тебе, треба да пенетрираш, да имаш 20-тина поени просек со 15 асистенци и малце изгубени топки, без тебе тимот нема да може поен да направи.
2 или 3 се многу слични, SG/SF, бидејќи нападот се води преку тебе, треба да правиш и скокови, контра да напаѓаш, а ако си на тим каде нема добар плејмејкер ќе се најдуваш во ситуации каде со пик н рол ќе правиш само поени и асистенции или пак цел напад преку тебе оди и правиш 40 поени.

PF не препорачувам има багови позицијата скокови тешко се фаќаат.

Центар е многу добро, јас имам центар 6 11, 245, атлетик, убаво е што твојот тим кој да е нападот му е организиран и прават поени без тебе, иначе ако одбереш центар земи атлетик, и пукај поени само на standing dunk, shot inside, post hook, vertical, и block, па после Defensive Awareness и останато за да можеш да земеш signature skills.

Јас пак играм само Association и сега се мислам дали да почнам Creating a Legend со ЛеБрон Џејмс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom