NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Другари ви се молам некој ако може да ми помогне ја инсталирав 2К13 си играше првиот ден ко на сон сега се почесто ми засецкува играм на лап топ со конфигурација Леново 500 хард,4 гига рам,Процесор АМД А6-4400 М apu with radeon (tm) HD Graphics 2.70 GHZ,64 bit operating system,со графичка AMD Radeon HD 7520G дали не е доволно јака конфигурацијата или што е проблемот,однапред благодарам​

Здраво!Мозе ли играва да се игра онлајн и како?

Znae nekoj kolku sezoni se misli koga kje napravis dogovor za 2 godini ? Zosto vekje mi e 3ta sezona i uste igram za istiot tim ... ?? Dali treba da ja zavrsam i 3tata sezona so istiot tim ili ?

Znae nekoj kolku sezoni se misli koga kje napravis dogovor za 2 godini ? Zosto vekje mi e 3ta sezona i uste igram za istiot tim ... ?? Dali treba da ja zavrsam i 3tata sezona so istiot tim ili ?

Да не имаш team option на договорот, па ти го продолжиле автоматски?

Да не имаш team option на договорот, па ти го продолжиле автоматски?

Ne ne koga kje otidam kaj General Manager (GM) mozam da izberam contract extention i free agency ,biram free agency i nisto ne se slucuva izigrav 15 utakmici i posle 5 utakmici pak mi ja dava temata za razgovor Free Agency ... neznam dali treba da ja zavrsam i ovaa sezona so istiot tim ili treba nesto drugo da napravam .

Ne ne koga kje otidam kaj General Manager (GM) mozam da izberam contract extention i free agency ,biram free agency i nisto ne se slucuva izigrav 15 utakmici i posle 5 utakmici pak mi ja dava temata za razgovor Free Agency ... neznam dali treba da ja zavrsam i ovaa sezona so istiot tim ili treba nesto drugo da napravam .
Кога си rookie автоматски имаш team-option во договорот. А за ова со Free Agency, на крај на сезона ако не сакаш да продолжиш договор(а и да сакаш избагирана е ќе ти крешне) одиш во слободните играчи.

Кога си rookie автоматски имаш team-option во договорот. А за ова со Free Agency, на крај на сезона ако не сакаш да продолжиш договор(а и да сакаш избагирана е ќе ти крешне) одиш во слободните играчи.

Ja imam za xbox orginal ne e bagirana . Znaci na kraj na sezona mozam da odam free agent okej fala .

Ja imam za xbox orginal ne e bagirana . Znaci na kraj na sezona mozam da odam free agent okej fala .
Чим ја имаш оргинал тогаш немаш проблем :) На пиратската е избагирано продолжувањето на договорот :)

Има играва Slam Dunk такви работи?

Јас касно палам ја почнав играва пред некој ден, добра зараза е, имам два профили, еден класичен тројкаш (се отепувам од кошеви не е ни интересно веќе) и еден PG со повеќе акцент на асистенции и креација во играта (далеку потешко но и поинтересно).

Не ми ја пушта :(

Барав по нетов многу луѓе ист проблем имаат ама не најдов решение.
Ја пуштам играта и после кратко појавување на window од играта се гаси. Не знам што му е проблемот :/

Не ми ја пушта :(

Барав по нетов многу луѓе ист проблем имаат ама не најдов решение.
Ја пуштам играта и после кратко појавување на window од играта се гаси. Не знам што му е проблемот :/
Мислим дека треба да стаеш директ икс у играта,мора да го има туе негде.Инаку еве ист проблем имам со фифата.Си влага у игра и одма излага,ама таму ништо не ми помага:D.

Мислим дека треба да стаеш директ икс у играта,мора да го има туе негде.Инаку еве ист проблем имам со фифата.Си влага у игра и одма излага,ама таму ништо не ми помага:D.

Па ако не се лажам при само инсталирање на играта инсталирав и Директ Х.

Па ако не се лажам при само инсталирање на играта инсталирав и Директ Х.
Па не знам,ама би требало да е тоа искрено не се разбирам многу од инсталирање,ама реков да ти помогнем.Исто ми праеше мене,и после се среди.а еве ти викам фифава не моем.Тоа е коа сакамо од интернет за бес паре,мора малу да се помучимо:D.Ај пробај пак па пиши што си напраел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom