NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    41
League Pass се исплати ако сакаш да гледаш out of market тим. Пример, јас не можам да ги гледам Spurs, ама можам да ги гледам сите утакмици на Nuggets што не се на ABC, ESPN, NBC и Prime. На овие 4 сервиси Nuggets имаат отприлика 20 утакмици годишно. Значи 60+ утакмици годишно можам да гледам на League Pass. Плус ако ми текне да гледам по некоја утакмица од други тимови. Единствена замерка ми е што нема плејоф утакмици, пошто тие се само на 4те сервиси што ги набројав погоре.

Не знам која е цената на League Pass во Европа, ама ако не се лажам, можат да се гледаат сите утакмици од регуларна сезона без blackouts и плејоф, вклучувајќи и финале.
9 евра е на Амазон Прајм видео, е сега незнам кои утакмици ги нудат. Го има финалево ама за регуларен дел не верувам дека сите текми ги има. 19 евра е ако земеш од НБА, Премиумот им е 28 евра

650 мкд е не некој трошок, ама на 4.500 на Телеком што плаќам, се да им ебам. Може и линкови ама доволно сида ми има телефонот од “други” сајтови.
Автоматски споено мислење:

Прајм мислам не дава за МК пренос од финалево.

650 мкд е не некој трошок, ама на 4.500 на Телеком што плаќам, се да им ебам. Може и линкови ама доволно сида ми има телефонот од “други” сајтови.
Автоматски споено мислење:

Прајм мислам не дава за МК пренос од финалево.
Што имаш земено од телеком што толку многу плаќаш? Јас само 2800 плаќам кај нив.
Како и да е. На лаптоп гледам скоро се од спортови пиратски. Имаше една година имав вишок пари а мањак живци да затворам поп-ап прозорци и да мавам рифреш од време на време па платив 650 денари.

Back
На врв Bottom