NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    41
Чудно е што се сменија коефициентите кој ќе биде шампион. Пред мечот 7сум со Оклахома, Оклахома беше фаворит, Никс па Спарс Сега квотава на Спарс е падната на 1.50 и тие се фаворити според обложувалнициве.

Чудно е што се сменија коефициентите кој ќе биде шампион. Пред мечот 7сум со Оклахома, Оклахома беше фаворит, Никс па Спарс Сега квотава на Спарс е падната на 1.50 и тие се фаворити според обложувалнициве.
Очекуваа да поминат ОКЦ, затоа Спарс имале најголема квота тогаш.

Очекуваа да поминат ОКЦ, затоа Спарс имале најголема квота тогаш.
Да да. Што знам само Њујорк игра речиси перфектно во ПО. Бољи се во гости него дома.
Мене Никс ми изгледаат како фаворити. Имаат доста доста искусен ростер.
Имаат и играчи кои можат да ротираат против Вемби. Робинсон, Таунс и ОЏ. И клупата им е солидна со Сочнан, Кларксон, Шамет, Харт.
Автоматски споено мислење:

@парва пробај го овој. Рано е за утакмицата во 2 почнува по програма. Сега имаат некој квиз баш имам пуштено,нема попупс и изгледа како стабилен стрим. И јас прв пат го пуштам.

Овој ви има ХД квалитет, коска е стримот. Само незнам колку ќе истера. Има доста попупс и касни малце за 1-3 секунди за разлика од првиот.

Последно уредено:
Океј прво полувреме. Изгледа Брунсон влече некоја повреда или сега се повреди. Коленото и зглобот два пати го вадеа. Се надевам ќе остане здрав до крај. Спарси доста жилави. Харпер е талентиште. Многу јак е на влез. Шампеин ги вади со тројките инаку многу слабо со шутот. Вемби, Кастл и Фокс се 6 од 23 да му ебам детство. Њујорк добро отвори ама после тоа како да пропаднаа. Харт непотребни фаули. Бриџс го нема на мапа. Само Брунсон и Таунс нешто што иизграа до сега.

Ае браво за Никс. Одма брејк им направија. Одморени и доста дисциплинирани.
Спарс рапсордија денеска. Очај од поле. Фокс братот никако да влезе во форма. Келдон повторно ладно.
Мислам дека доста се изгубија денеска Спарси, дека влегоа во некоја фама и добро ќе ги приземји поразов.

Реков јас немаше никаква логика што им дадоа 1.5 квота Спарс да бидат шампиони.
Многу тешко дека ќе им направат брејк во Медисон со таква атмосфера. Очекувам да ги стопат навивачите како ќе бидат напукани.

Последно уредено:
Ја усра на крај Вемби со оваа продадена топка, мада не ми е јасно зошто не правеа фаул, туку ризикуваа и примија поени од тешка позиција.

Брунсон денеска демонстрираше тоа што требаше Шаи да го игра. Тоунс исто така доста солиден и ОЏ. Харт и Бриџс слабо што очекувам да се смени посебно дома кога ќе играат.

Треба многу многу подобро Спарс. Мич исто потфрли со тоа што Харпер не го форсираше а му беше најбољи играч.
Многу заслужена победа на Никс уште еднаш. Знаеа како и играа за тоа.

Брансон лидер кога највише треба. Прво па мушко, брејк у финале. Психичкиот товар е кај Спарси сега. Мислам дека ќе го тераат Никси на мускули финалево и конечно до прстени.

Back
На врв Bottom