NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    41
League Pass се исплати ако сакаш да гледаш out of market тим. Пример, јас не можам да ги гледам Spurs, ама можам да ги гледам сите утакмици на Nuggets што не се на ABC, ESPN, NBC и Prime. На овие 4 сервиси Nuggets имаат отприлика 20 утакмици годишно. Значи 60+ утакмици годишно можам да гледам на League Pass. Плус ако ми текне да гледам по некоја утакмица од други тимови. Единствена замерка ми е што нема плејоф утакмици, пошто тие се само на 4те сервиси што ги набројав погоре.

Не знам која е цената на League Pass во Европа, ама ако не се лажам, можат да се гледаат сите утакмици од регуларна сезона без blackouts и плејоф, вклучувајќи и финале.
9 евра е на Амазон Прајм видео, е сега незнам кои утакмици ги нудат. Го има финалево ама за регуларен дел не верувам дека сите текми ги има. 19 евра е ако земеш од НБА, Премиумот им е 28 евра

650 мкд е не некој трошок, ама на 4.500 на Телеком што плаќам, се да им ебам. Може и линкови ама доволно сида ми има телефонот од “други” сајтови.
Автоматски споено мислење:

Прајм мислам не дава за МК пренос од финалево.

650 мкд е не некој трошок, ама на 4.500 на Телеком што плаќам, се да им ебам. Може и линкови ама доволно сида ми има телефонот од “други” сајтови.

Прајм мислам не дава за МК пренос од финалево.
Што имаш земено од телеком што толку многу плаќаш? Јас само 2800 плаќам кај нив.
Како и да е. На лаптоп гледам скоро се од спортови пиратски. Имаше една година имав вишок пари а мањак живци да затворам поп-ап прозорци и да мавам рифреш од време на време па платив 650 денари.

Што имаш земено од телеком што толку многу плаќаш? Јас само 2800 плаќам кај нив.
Како и да е. На лаптоп гледам скоро се од спортови пиратски. Имаше една година имав вишок пари а мањак живци да затворам поп-ап прозорци и да мавам рифреш од време на време па платив 650 денари.
Гарант му е фамилијарен пакет со телефони, затоа толку плаќа.

Гарант му е фамилијарен пакет со телефони, затоа толку плаќа.

Да, ама пак огин е за да морам да докупувам pay per view или слично. Знам дека не е телекомски проблемов пошто е до Арена мртваците.

Гејм три најгледана во последните 28 години. После Булс-Јута во 1998. Џордан.

Добро Никс се франчиза со многу голема база на фанови. Плус Вемби е хајпнат до даска.

Мислам НБА ќе се обидат да гурнат гејм 7ум. Така да судење во корист на Спарс нема да ме чуди.

Последно уредено:
Realno deka Trump se pojavi tolku bese gledana.. I tie so ne gledat gledaja. Takva opsesivnost imat Amerikancite so Trump nebare Grujo e
Ќе споредиме со вечернава по гледаност да. Го свиреа минатата кога го дадоа во кадар некоја секунда.
Гледам дури и на отворањево на Светсково откажал присуството.

NBA pratam poslednite 12-13 godini, ovaa sezona playoffot bese najslab i najneinteresen.
Mnogu od najdobrite igraci i ne igraa, Doncic, Dejvis i Irving OUT cela sezona, Janis i Curry ne obezbedija PO. Lillard OUT cela sezona.
Narednata sezona ke bide mnogu pointeresna.
A na Wemby sekoja cest, prv pat vo karierata igra playoff i odma e vo finale.
Ima samo 22 godini, strasna kariera e pred nego.

Kakvi botlaci se ovie Towns i Mitchell Robinson.
Ovie ako osvojat titula togas sekoja cest.
Wemby mnogu povekje zasluzuva da osvoi odkolku ovie nepismenive.

Последно уредено:
Мислам дека првава четвртина беше рамно на најдобрите утакмици на Поп кога ги имаше Тим Данкан, Џинобили, Каваи, Сплинтер, Диао,Милс и Паркер и ко во 2014. 25 разлика. Спарси најмногу во втора и трета имаа проблеми минатите две утакмици. 27 разлика на полувреме. Ако не се усерат тоа е. Харпер детево брате мили еј, руки е. Како игра. Сите кликнаа денеска. Само Кастл со глупите фаули никако да се научи. Страва играч али братот ич нема осет и ајкју да не прави безвезе фаули. Вемби умрено. Колку што треба. Попи едно лакто од Мичел. Ги ремети доста психички. Таунс мислам дека ја сјеба доста со двата рани фаули и после уште еден. Недозволиво за еден играч со толку искуство. Ах да 23 слободни шутираа Никс, да не квичи после Браун дека не им суделе слободни. Да не беа овие. Под 40 поени ќе имаат во прво.

Последно уредено:
Епски резил.
Уште поепски резил е ова во второ што изигра Спарс. 29 разлика им стопија еј. Ова оди се на душа на Мич. Остави да шутираат за три наместо да напаѓа рекет.
Сепак секоја чест за Никс. Не се предадоа и не се предадоа. Ако ја земат. Нема што, плачат за титула.

Back
На врв Bottom