NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Далас да научат да викаат „Пази леџаа!!“ кога иде Лука у контра. Две контри му ја зедоа топката од позади, првиот пат тејк фаул на Клебер вториот пат забивање на Бостон. Нече тако роѓаче.

Лука гејм тајм десишн , играње 40+ минути.
Он си знае како му е само , горивото му е на една цртичка. Нормално дека не може нишо да погоди во второ полувреме.

Значи ако изгубат вечер Далас сами си се криви. Не знаат да ја пренесат топката преку пола терен, не знаат да погаѓаат слободни фрлања. Основи работи у кошарката.
Автоматски споено мислење:

И откако заврши натпреварот покажуваат дека Браун го фаулирал Вашингтон при контрата во последната минута, ама јбг... 2-0 за Бостон.

Последно уредено:
Тројките на Причард и Вајт , Ирвинг непостоечкиот , Холидеј и Вајт подобри играчи индивидуално од Џоунс и Пи Џеј , тоа е сума сумарум како победија Селтикс денес.
Замарете го тоа 25 % шут за три на Бостон , Далас шутираа 23.

Everybody act tough when they up :anco: , позната изрека на еден дебелко , ако не е моментално пред фаза на распаѓање.

Значи ако изгубат вечер Далас сами си се криви. Не знаат да ја пренесат топката преку пола терен, не знаат да погаѓаат слободни фрлања. Основи работи у кошарката.

И откако заврши натпреварот покажуваат дека Браун го фаулирал Вашингтон при контрата во последната минута, ама јбг... 2-0 за Бостон.

Го шлапна по рака апла се виде , ама серија иде даље. Атмосферата во Далас ќе ги крене , посебно усраниот Ирвинг од ТД Гарден арената.

Секогаш се сере кога игра во ТД Гарден, па уште се прави паметен и дава ваква изјава.

Толку беше мизерен денеска дури и навивачите на Бостон престанаа да го свират.

Секогаш се сере кога игра во ТД Гарден, па уште се прави паметен и дава ваква изјава.

Толку беше мизерен денеска дури и навивачите на Бостон престанаа да го свират.
Секогаш кога сум се гледал сум се чудел, човече какви потези, какви движења, тројки, двочекори, дриблинг најдобар.. ама кога си удрен во главата тоа останува и нервниот систем ти пренесува ненормални индикации на останатиот дел од телото, ебате земјорамнашот и мизерија од однесување што го има.

2 more. :ojeaa: :ojeaa: :uzi:

Уште некој мисли дека Далас ќе ја вртат? :)

Ако некој сакам да игра против Бостон, тоа е Ирвинг. Изгубен случај е батево, пред 2 година успеа со Дурант во тимот да изеде метла.

Една утакмица е максимумот за Далас.

Цел плејоф Бостон изгубија само две. Ова лесно може да биде и поголема доминација од Вориорси кога земаа.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Замислете Лука да имаше доминантен центар како што имаа Коби и Џордан , кај ќе му беше крајот.
Сета почит кон Гафорд ноќеска , ама толку му дал Господ.

Прејаки се Бостон не знам што очекувате.

Тејтум, Браун, Порѕингис, Џру Холидеј па дури и Вајт.

Играчи што низ кариера имале моменти кај што се втора или прва опција у тим а ти ги имаш 5ца такви у тим.

Додај го тука и Хорфорд и имаш 6 коска играчи. Нема ни еден тим у НБА со 6 играчи боље од овие.

Мене само не ми е јасно како можат да ги плаќаат а Денвер неможат никој да земат ради кеп спејс.

Прејаки се Бостон не знам што очекувате.

Тејтум, Браун, Порѕингис, Џру Холидеј па дури и Вајт.

Играчи што низ кариера имале моменти кај што се втора или прва опција у тим а ти ги имаш 5ца такви у тим.

Додај го тука и Хорфорд и имаш 6 коска играчи. Нема ни еден тим у НБА со 6 играчи боље од овие.

Мене само не ми е јасно како можат да ги плаќаат а Денвер неможат никој да земат ради кеп спејс.
Сега бато ќе ти покаже зошто..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom