Tonchie
BATTERY +
Далас да научат да викаат „Пази леџаа!!“ кога иде Лука у контра. Две контри му ја зедоа топката од позади, првиот пат тејк фаул на Клебер вториот пат забивање на Бостон. Нече тако роѓаче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ако изгубат вечер Далас сами си се криви. Не знаат да ја пренесат топката преку пола терен, не знаат да погаѓаат слободни фрлања. Основи работи у кошарката.
Автоматски споено мислење:
И откако заврши натпреварот покажуваат дека Браун го фаулирал Вашингтон при контрата во последната минута, ама јбг... 2-0 за Бостон.
Секогаш кога сум се гледал сум се чудел, човече какви потези, какви движења, тројки, двочекори, дриблинг најдобар.. ама кога си удрен во главата тоа останува и нервниот систем ти пренесува ненормални индикации на останатиот дел од телото, ебате земјорамнашот и мизерија од однесување што го има.Секогаш се сере кога игра во ТД Гарден, па уште се прави паметен и дава ваква изјава.
Толку беше мизерен денеска дури и навивачите на Бостон престанаа да го свират.
Бостон просперираше од кога Тејтум не изиграва суперстар и е повеќе тимски играч..Pozitivno ke bidi barem sto ligleto Tatum nema da zemi FMVP
Важи.Нема ни еден од тим у НБА со 6 играчи боље од овие.
Кој е тој тим?Важи.
Сега бато ќе ти покаже зошто..Прејаки се Бостон не знам што очекувате.
Тејтум, Браун, Порѕингис, Џру Холидеј па дури и Вајт.
Играчи што низ кариера имале моменти кај што се втора или прва опција у тим а ти ги имаш 5ца такви у тим.
Додај го тука и Хорфорд и имаш 6 коска играчи. Нема ни еден тим у НБА со 6 играчи боље од овие.
Мене само не ми е јасно како можат да ги плаќаат а Денвер неможат никој да земат ради кеп спејс.