- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.358
- Поени од реакции
- 2.097
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koja prevara se Milvoki sezonava.. vo play of poise sansi im davam na Miami nego na niv..
Му ја титнавме и ние мајката сношти на Риверс и компанија, ОЏ и Мич мајче ебаа во одбрана, Данте и Брансон го носеа нападот, Хартештајн стандардно дабл дабл и невидено динамо на терен.Se zeznaa mnogu so toa sto gi donesoa Patrik Beverli i Dok Rivers. Mnogu odvratni likovi se i dvajcata.
Lillard do sea e golemo razocaruvanje, cela sezona samo eden game winner ima pogodeno...
Рано е уште ништо не се знае околу двојките ни на исток ни запад.Клиперс - Далас првата позната плејоф серија. Тешко е да се прогнозира , ама гледајќи како гинат еден за друг после Ол Стар брејкот и прегратката вчера на Лука со Кајри , ќе прогнозирам во 6 дека ја имаат.
Ќе биде кланица во секој случај , како 2020 и 2021.
Рано е уште ништо не се знае околу двојките ни на исток ни запад.
Таа и Лејкерс со Вориорс мислам дека ќе се првите 2 најинтересни мечапи.Клиперс - Далас првата позната плејоф серија. Тешко е да се прогнозира , ама гледајќи како гинат еден за друг после Ол Стар брејкот и прегратката вчера на Лука со Кајри , ќе прогнозирам во 6 дека ја имаат.
Ќе биде кланица во секој случај , како 2020 и 2021.
Непостоечка клупа и одбрана воопшто!Feniks![]()