- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.011
- Поени од реакции
- 86.408
баш ми е мило за Маверикс, каква им беше сезонава мислев плеј-ин највише ќе стигнат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Najkeif mi e za generalov.....БУШИИИИИИИИ БАТООООООООООООООООООО!!!!!!
ДЕСЕТТИ натпревар сезонава со +40 поени.
Да изиграш маестрално против еден од подобрите дефанзивци на надворешни позиции во лигата (Карусо), тимот на грб цела сезона да го носиш и КОНЕЧНО 3 место освоено после „киксот“ на Орландо кај Хјустон.
Лејдис & Џенталмен, господин господин Брансон!
Прегледај го приврзокот 412489
Башка ОЏ го бараа на почеток на натпревар да го разиграат и партал направи и од поле и за 3 поени, ДиВиченцо со свој удел, Џош Харт со кој знае кој дабл дабл по ред во завршетокот на сезоната.
За два дена одиме на Бостон да му го скиниме скалпот, ајде бабааааааааааааааааа ајдееееееееееееееееее!!!!!
Непостоечка клупа и одбрана воопшто!
Во почетокот на натпреварот катаљон бунари од напаѓачкото трио, океан не можеа да погодат сите тројца.
Прва, максимум, али максимум втора етапа на плејоф отпаѓаат и то ради Букер да не се повампири во некоја серија.
п.с. На лето КД во Њујорк.
ТОЦКУ малце ни фали за титула.![]()
Ако не изгори Брансон до плјеоф НА КОЊ СМЕ!!!!Najkeif mi e za generalov.....
The big apple zasluzuva da bide vo play off i zasluzuva da ima jaka ekipa, i drygarov zasluzuva da se radyva, samo toa skapaniot trener da ne poebe rabota za dve nedeli.....
На Клиперс им фали уште една победа за сигурно 4 место и предност на домашен терен против Далас.Последните три меча ги игра дома со Феникс,Јута и Рокетс .Која утакмица ќе ги одмараат сите само Тајтон Лу знае.Klipersi obezbedeni, b2b utakmica nisto ne im znaci, dali spored vas ke odmaraat igraci ?
Kavaj sekako ne igra, zasto da go gorat George vo b2b utakmica ?
Mislam ke izlezat so vtora postava ili prva koja ke igra edno poluvreme.
Поќето муабетот му беше дека го форсираат пред сите нив ради воук (мора да е нигер).Со оглед дека странците се главни играчи во лигата (Дончиќ, Јокиќ, Анте, па и Шај кој е од Канада), не се далеку од вистината.