NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер Минесота - Денвер ќе одреди кој ќе им биде противник на Клиперс или Далас во втора рунда. Ако победи Денвер ќе значи дека некој од Минесота, ОКЦ , Лејкерс , Феникс итд ќе игра конференциско финале. Многу битна утакмица.

Vecer Feniks mora da pobedat za da ostanat kolku tolku vo igra, Klipersi igraat bez Kavaj verojatno i Harden povtorno ke odmara. Mozno e i George da go odmaraat nema potreba da igra...
Автоматски споено мислење:

Kladilnicite otvorija so koeficient 1.70 za Feniks, sea koeficientot e 1.55-1.60.
Автоматски споено мислење:

Veruvam Klipersi vecer ke odmaraat igraci, a trioto od Feniks ne moze da ima povtorno takva uzhasna utakmica.
Odam da ja stegnam na 500 evra Feniks da pobedat so osnovniot hendikep - 4.5 1.90.

Последно уредено:
БУШИИИИИИИИ БАТООООООООООООООООООО!!!!!!
:sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza:

ДЕСЕТТИ натпревар сезонава со +40 поени.
Да изиграш маестрално против еден од подобрите дефанзивци на надворешни позиции во лигата (Карусо), тимот на грб цела сезона да го носиш и КОНЕЧНО 3 место освоено после „киксот“ на Орландо кај Хјустон.

Лејдис & Џенталмен, господин господин Брансон! :zver:

Прегледај го приврзокот 412489

Башка ОЏ го бараа на почеток на натпревар да го разиграат и партал направи и од поле и за 3 поени, ДиВиченцо со свој удел, Џош Харт со кој знае кој дабл дабл по ред во завршетокот на сезоната.

За два дена одиме на Бостон да му го скиниме скалпот, ајде бабааааааааааааааааа ајдееееееееееееееееее!!!!! :oleee::oleee:

Непостоечка клупа и одбрана воопшто!
Во почетокот на натпреварот катаљон бунари од напаѓачкото трио, океан не можеа да погодат сите тројца.
Прва, максимум, али максимум втора етапа на плејоф отпаѓаат и то ради Букер да не се повампири во некоја серија.

п.с. На лето КД во Њујорк. :sneaky::sneaky:
ТОЦКУ малце ни фали за титула. :roker::roker:
Najkeif mi e za generalov.....
The big apple zasluzuva da bide vo play off i zasluzuva da ima jaka ekipa, i drygarov zasluzuva da se radyva, samo toa skapaniot trener da ne poebe rabota za dve nedeli.....

Najkeif mi e za generalov.....
The big apple zasluzuva da bide vo play off i zasluzuva da ima jaka ekipa, i drygarov zasluzuva da se radyva, samo toa skapaniot trener da ne poebe rabota za dve nedeli.....
Ако не изгори Брансон до плјеоф НА КОЊ СМЕ!!!!
Помалку уткамици ќе се тогаш ќе може да одмара ако победуваме во 5-6 добиени, а има основа за тоа.

Треба да се штеди, дојде после повреда и ОЏ исто е дојден после повреда (плус операција) ама го цепи со минутажа сега, препотребен е.
Мич едноставно ради кондицијата го остава со Хартештајн да свичаат или да одмара да не игра (плус пак заебана повреда имаше).
ДВА тима имаме, ДВА, трејдаа за замени и не ги игра скотот ја гори првата постава. За украс му се Боги и Брукс.

Брансон, ДиВиченцо, Харт, ОЏ, Мич.
МекБрајд* Брукс, Боги, АпчиХа, Хартештајн.
*(и овај ако го испуштат како Квикли матер им ебав, преубав завршеток на сеозна има. Измислен е за замена на Брансон кога овај ќе одмара).
** Топин џуниор го имаш кога ќе имаат 20+ водство да го стави од клупа колку да закуца еднаш два пати да ја крени публиката на ноѕе ама нема осет волот за таа работа (ајван тренер е) + Рендал ако го воскреснат од мртвите за понатамошен ПО ама него пак му треба еден куп утакмици за да се врати во форма - памтиме на почеток на сезона првите 25 натпревари беше изгубен буквално пошто летото исто закрепнуваше од повреда.
Воркахолик е тежок ама му треба мн време.

Говедо е Тибодо ама да не си го расипувам хајпот. Цел ден ми е НОВА ГОДИНА.
Одиме уште некој ден и ЕНДЕ. Кникербокерси на трето место.

Boston here we come :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

п.с. Вориорс ги тепа Лејкерси на сред Лос Ангелос де пута ди мадре, а со тоа отвори шанса да ги закова на 9-то место и токму против нив да си ја бара среќата во 1 утакмица за да одат потаму.
Уште е отворено таму и СЕ' буквално зависи од она стаклената принцеза АД и дали му е веѓата накриво начешљана.
Биче весело.

Klipersi obezbedeni, b2b utakmica nisto ne im znaci, dali spored vas ke odmaraat igraci ?
Kavaj sekako ne igra, zasto da go gorat George vo b2b utakmica ?
Mislam ke izlezat so vtora postava ili prva koja ke igra edno poluvreme.

Klipersi obezbedeni, b2b utakmica nisto ne im znaci, dali spored vas ke odmaraat igraci ?
Kavaj sekako ne igra, zasto da go gorat George vo b2b utakmica ?
Mislam ke izlezat so vtora postava ili prva koja ke igra edno poluvreme.
На Клиперс им фали уште една победа за сигурно 4 место и предност на домашен терен против Далас.Последните три меча ги игра дома со Феникс,Јута и Рокетс .Која утакмица ќе ги одмараат сите само Тајтон Лу знае.

Со оглед дека странците се главни играчи во лигата (Дончиќ, Јокиќ, Анте, па и Шај кој е од Канада), не се далеку од вистината.
Поќето муабетот му беше дека го форсираат пред сите нив ради воук (мора да е нигер).
Мада и ти си во право :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom