NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Koja prevara se Milvoki sezonava.. vo play of poise sansi im davam na Miami nego na niv..

Koja prevara se Milvoki sezonava.. vo play of poise sansi im davam na Miami nego na niv..

Se zeznaa mnogu so toa sto gi donesoa Patrik Beverli i Dok Rivers. Mnogu odvratni likovi se i dvajcata.
Lillard do sea e golemo razocaruvanje, cela sezona samo eden game winner ima pogodeno...

Se zeznaa mnogu so toa sto gi donesoa Patrik Beverli i Dok Rivers. Mnogu odvratni likovi se i dvajcata.
Lillard do sea e golemo razocaruvanje, cela sezona samo eden game winner ima pogodeno...
Му ја титнавме и ние мајката сношти на Риверс и компанија, ОЏ и Мич мајче ебаа во одбрана, Данте и Брансон го носеа нападот, Хартештајн стандардно дабл дабл и невидено динамо на терен.

На трето место сме пред Орландо, со интенција ако ги добиеме сите утакмици до крај да избиеме и пред Милвоки, за шо мислам дека има шанса. Така да, сезоната поќе од добра испадна за Њујорк.

Тимот уште не е компактен пошто после повреди се и Мич и ОЏ ама се надевам после успешна 1 рунда ќе дојдат комплетно здрави во 2 рунда и ќе се бориме за финале на исток годинава. :uzi: :uzi:

Буквално од 2 до 6 место на исток не се знае и нема да се знае ништо до последна утакмица, а на запад колењето е во врвот на табелата.
Одамна немало толку интересен крај на сезона каде повеќе екипи се борат за победа и подобар пласман пред ПО.

Настрана Док што е просечен, да не речам лош тренер Бакс се заебаа со Лилард.

Не само што не е веќе All nba играч туку не е ни ол стар играч..

Гоберт трампата е многу боље него Лилард трампата пример.

Клиперс - Далас првата позната плејоф серија. Тешко е да се прогнозира , ама гледајќи како гинат еден за друг после Ол Стар брејкот и прегратката вчера на Лука со Кајри , ќе прогнозирам во 6 дека ја имаат.
Ќе биде кланица во секој случај , како 2020 и 2021.

Клиперс - Далас првата позната плејоф серија. Тешко е да се прогнозира , ама гледајќи како гинат еден за друг после Ол Стар брејкот и прегратката вчера на Лука со Кајри , ќе прогнозирам во 6 дека ја имаат.
Рано е уште ништо не се знае околу двојките ни на исток ни запад.

Рано е уште ништо не се знае околу двојките ни на исток ни запад.

Абе Далас играат со Шарлот и Детроит , а со 50 победи сигурни ќе бидат 5ти.
Клиперс се закопани на 4 место.
Теоретски може да има промени , ама шансите се мали гледајќи го распоредот и другите тимови шо го имаат.

Таа и Лејкерс со Вориорс мислам дека ќе се првите 2 најинтересни мечапи.
Штета кај Лејкерси со Вориорс нема шанса за 4 добиени да гледаме.

Додуша да почекаме, вчера чврга му манаа пак на АД и кутрото имаше главоболка па не ја заврши утакмицата, да не ги прееби на крај за сите пари и да им ја заеба сезоната па да влези повреден во плејин - пошто без него не ги врват воините.

На запад Нагетс изгледаат моќно после цела изиграна сезона, а исто од Клиперс - Далас серијата кој ќе излези победник ќе оди до крај. Според мене тоа се најјаките 3 екипи за ПО игра.

На исток, многу непознаници... Бакси ќе го јадат немиен (прашање од кого), тој шо ќе излези победник од Индијана вс Орландо (ако остани вака) ќе биде незгоден противник, Мајами ќе отпадни од Фила, а ако налета Фила на Бостон (макар и финале) мислам дека Ембиид ќе им направи букаке (иако не е кондиционо спремен после операцијата, сепак тимот е значително подобрен од ланскиот).

Екипи како Кливленд, Сакраменто, Санси, Минесота мислам дека уште една година нема да покажат поголем резултат во ПО (може некој да изненади но макс до финале), а Тандер, Индијана, Орландо ваљда ќе имаат драгоцено ПО искуство па до вгодина со Господ напред.

Ќе имаме забавен плејоф, одвај го чекам.
1712611107707.png

Ниту да шутнат ниту да забијат :pos:

БУШИИИИИИИИ БАТООООООООООООООООООО!!!!!!
:sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza:

ДЕСЕТТИ натпревар сезонава со +40 поени.
Да изиграш маестрално против еден од подобрите дефанзивци на надворешни позиции во лигата (Карусо), тимот на грб цела сезона да го носиш и КОНЕЧНО 3 место освоено после „киксот“ на Орландо кај Хјустон.

Лејдис & Џенталмен, господин господин Брансон! :zver:

1712755563539.png

Башка ОЏ го бараа на почеток на натпревар да го разиграат и партал направи и од поле и за 3 поени, ДиВиченцо со свој удел, Џош Харт со кој знае кој дабл дабл по ред во завршетокот на сезоната.

За два дена одиме на Бостон да му го скиниме скалпот, ајде бабааааааааааааааааа ајдееееееееееееееееее!!!!! :oleee::oleee:

Непостоечка клупа и одбрана воопшто!
Во почетокот на натпреварот катаљон бунари од напаѓачкото трио, океан не можеа да погодат сите тројца.
Прва, максимум, али максимум втора етапа на плејоф отпаѓаат и то ради Букер да не се повампири во некоја серија.

п.с. На лето КД во Њујорк. :sneaky::sneaky:
ТОЦКУ малце ни фали за титула. :roker::roker:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom