NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Za nekolku dena se ocekuva Ja Morant da se vrati vo igra t.e da ja zapocne sezonata... izmina suspenzijata od 25 utakmici, veruvam sobral pamet nema povekje da se kurci so pishtoli na instagram...
Автоматски споено мислење:

A ovaj majmunov Grin treba da go baniraat isto taka na 25 utakmici, da oladi malku pa da vidime dali ke se tepa povtorno.
Vaka ne go kaznuvaat i celo vreme si tera po staro, gi natepa site igraci vo ligata...

58 imase na 3:30 do kraj i izleze od igra Baksi vodea 18 razlika viknaa tajmaut ja smenaa cela prva petorka, Janis se mrsteshe vo kameri kako da ubil covek, vo megjuvreme Indiana za edna minuta im napravi 8:0 I dzani se vrati vo igra, pristavi uste 6 pts.
Najdobra partija vo negovata kariera

Кралицата треба да ги брка овие рекорди слаб е тука,една 60ка има во кариера само.

Никој не искоментира дека пуцал 32 слободни. Замислете пример Леброн да беше со оваа статистика, 64 поени, од кои 24 од линија за слободни. Скроз друг ќе беше наративот и муабетот. :D

Никој не искоментира дека пуцал 32 слободни. Замислете пример Леброн да беше со оваа статистика
Замислив. Ќе утнеше 20 од тие 32, да му ебам шатката.

Falat peshterski centri od tipo na pekovic, kaman, divac, sabonis da vidime so niv kako bi igral
Овој ни на неговите дома не им фали, не пак во НБА за да се тепа со Дрејмонд и компанија.

Steta sho ovie evropskite centri denes se vgaz praeni pa draymond si igra majtap so niv.. Falat peshterski centri od tipo na pekovic, kaman, divac, sabonis da vidime so niv kako bi igral
Моментално најпештерски човек у НБА за мене е Стивен Адамс и Дрејмонд и на него му најде финта.
Банирање до крај на сезона би било сосема соодветно.

Моментално најпештерски човек у НБА за мене е Стивен Адамс и Дрејмонд и на него му најде финта.
Банирање до крај на сезона би било сосема соодветно.
Хаха, го имав заборано ова. Каков залет зема кога го зашутира... Глеј, Стивен Адамс е најблиску до ајронмен во НБА, ич не е глумец или лигуш. Он падна пошто дибеков јајцата во грло му ги донесе. :LOL:

1702562270278.png

Реално Нуркиќ може да го убие Дрејмонд у тепачка, ама не е човекот сељак како него за среќа. Многу ме нервираат вакви гомнари како Дрејмонд, има среќа што лигава нема лоши момци повеќе од типот на Артест, Стивен Џексон итн, па да го видам дали на нив би се осмелил вака да им направи. Реално, ова да му го направеше на Артест рецимо немаше ни ФБИ ни SWAT да го спасат од умртвување од ќотек.

Што бара во нба, нека го пратат во уфц... :LOL:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom