NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не ги урочам ама некни онај поразот од Јута им беше единствен од екипа со скор под .500
Отсега држат место во ПО пред Мајами, Индијана, Бруклин и Кливленд. Колку очајно им треба добар плеј (пошто реално Брансон не асистира туку е скорер) и колку очајно им треба едно добро крило.
Едно од овие две да имаат, еве им конференциско полуфинале, ако не и финале.

За Милеч исто немаат замена, кога не е под кош нема кој да скока, Рендал е неупотреблив за посериозна одбрана, Хартештајн иако е динамо играч сепак не е константен.

Се надевам вечерва уште една ваква партија ќе вади Брансон. Одат на клиперси и ќе биде интересен натпревар. Џорџ не е фит, брадата не игра одбрана... ќе се испоколат.

Дончич во 1/4 постигна 22 од 36те поени на Далас. Болесник. :uzi: :uzi: :uzi: Ќе ги закачи 50 ако играат вака без одбрана и двете екипи.

Mislenje za Randle 22.5+ ? slabi se Klipersi pod kosh
Автоматски споено мислење:

Se mislev celo vreme... na kraj uplativ Klipersi pobeda so hendikep - 6.5

Последно уредено:
Mislenje za Randle 22.5+ ? slabi se Klipersi pod kosh
Автоматски споено мислење:

Se mislev celo vreme... na kraj uplativ Klipersi pobeda so hendikep - 6.5
Можеше да одиш и на Рендал, копилето ако игра на снага можи да ги дај тие поени против Клиперси. Доколку оди тројки да си шутира, пиши пропало.

Интересно кога е кај Рендал, се заебаваше сношти и откако заврши утакмицата ја зеде топката со која се играше и му ја носеше на Брансон. Као демек го исмејава гркот шо ја бараше топката од натпреварот некни со Индијана пошто сакаше да ја носи кај мајка му како спомен.

Е сега за дестина дена мислам дека играат на Божиќ Католички бек ту бек утакмици. Има Грокот да му ја дупни глата на Рендал. 40 поени ќе му накуца на тоа тикварот, а прашање и колку ќе го остави и да дава кошеви, ако го фати инает може и одбрана јака да му изигра.
Јанис е инает и не е никако да се заебаваш со него.
Испаднаа од Индијана во купот, зеде 64 поени им даде на следен натпревар, сега Рендал се дупи со него... ќе го спакова, мамицата ќе му ја наеби.

Инаку, јас стварно не можам да го сфатам она Стив Кер. Батето игра утакмица која реално треба да ја добие (а ако ја добие ќе биде благодарение на Кари кој почна да ги вади во последна четвртина) ама идиотот го игра Шарич со многу минутажа.
Јас разбирам дека ликот можи тројка да погоди АМА успорена снимка е, прави КОРАЦИ и од под кош му треба 20 минути за да ја положи (а неретко и во тоа греши). Абе пушти го таму Каминга нека учи занает или играј го онај зелениот Џексон Дејвис. Барем и двата трчаат и се залагаат повеќе од факинг Шарич.

Кај Бруклин Кам Томас му наеба мајката. 40+ му даде и ако победат случајно ќе биде само ради него.

Решив оваа сезона плеј-офот да го гледам и понекоја утакмица у сезона, пошто не заебавај на работа сум, а Денвер играат обично у срање термини.
И ете, без две-три утакмици неделно не сум. И спиење пореметив и све.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom