NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не,немаат шанси Далас не зезај 3-1,не дека не може да се врати од 3-1 ама јас сум убеден дека Далас не може да го стори тоа.

Не,немаат шанси Далас не зезај 3-1,не дека не може да се врати од 3-1 ама јас сум убеден дека Далас не може да го стори тоа.
И јас знам дека шансите се 95%-5% , ама ти реков:)Надежта последна умира.:pipi:

Да не беше онаа победата на Денвер со тројката на Ентони, сега ќе беше 2:2 и ќе беше многу поинтересно. Ама вака Далас не верувам дека ќе успее да направи нешто повеќе, но надежта последна умира, да.

Како и да е, Кливленд растура..

Кливленд:Атланта 4:0
Чистка.Следејчи...

ау сеа станав од спиење, окапав до 7 да видим чистка ама онија швабана ме зае*а :pos2:

Кливленд и ванземаљацот им удриа метла на Атланта :pos2:

Лебронси експресно до конференциско финале :raz:

Следејчите ќе пружат поголем отпор, ама и они ќе го јадат :)

Со кој и да играме или Бостон или Орландо очекувам победа со 4:2,финале ќе биде друга прикаска.Со ЛАЛ очекувам супер интересно финале па зошто да не и 7 ми натпревар и на крај победа на Кливленд секако.Греота би било по една ваква сезона да не се освои ништо

Со кој и да играме или Бостон или Орландо очекувам победа со 4:2,финале ќе биде друга прикаска.Со ЛАЛ очекувам супер интересно финале па зошто да не и 7 ми натпревар и на крај победа на Кливленд секако.Греота би било по една ваква сезона да не се освои ништо

Бостон и Орландо не са за потценуење, бш ме изненадуаа со играта годинава Орландо. Не знам кој играч ќе го допре Хауард од Кливернд.

Вечер играт Бостон-Орландо така ? Ќе биди интересно мора да го гледам:vozbud:

Ќе има некој нпресно вечер?НБАТВ,АЛФА,ОБН ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom