NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Samo Dream Box,ne ja davaa samo Atlanta-Cleveland 3,za 2runda samo taa ne,
ja davaa,bukvalno se, vo regularna sezona 2-3,sekoja vecer,samo NBA,od pocetok do,
sega ja brkam 300-utakmica izgledana od pocetok do kraj,da zaokruzam so so Finale,
300,nemam zbor,kaj mene e tapa kablovskata ja imam i neao,GOMNO nisto ni OBN,
a vaka dve NBA TV,ITALY i TYRKEY,za Canal + Deportes,od pocetok do kraj sekoj den,
RESPECAT SPAIN,davaat povekoto GASOL i RYDI,zaklucok stavajte FANTAZIJA RAJ,
za fudbal i MTV nemam zborovi samo gledam derbija Fudbal,MAN sovet,
KOLKU IMAS IZGLEDANO PERFECTO TI OD POCETOK DO SEGA UTAKMICI?
ako sakas po sloboden izbor od prilika kazi Net e Net,vaka si sedis i na TV,da sporedime,me mines ili ne?POZZZZ I LOVE THIS GAME MAN Gooo BOSTON.
:motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor:

[zEUs];2520745 напиша:
Бостон и Орландо не са за потценуење, бш ме изненадуаа со играта годинава Орландо. Не знам кој играч ќе го допре Хауард од Кливернд.

Јас лично сум премногу изненаден шо Орландо се мачи со Бостон токму од таа причина која ти ја спомна.Кој ќе го држи Хауард?Чим Перкинс и Дејвис не се изнапатија од Хауард не верувам дека и Кливленд ќе пати.Значи ме праша кој играч би го допрел?Жудринас Илгаускас највисокиот играч после Јао.221 самтиметар наспроти 211 на Хауард.На крај памет не ми текнало да ги споредувам нив двајца бидејќи знаеме за доминацијата на Хауард.Хауард е каде каде поподвижен но Илгаускас се вади на шут и бега од рекетот а Хауард не е баш сјаен во тоа.Шо значи или Илгаускас ќе биде сам за шут или и двајцата ќе бидат надвор од рекетот па другите ќе се борат под кош.Тоа е сепак импровизација.Зи нема да издрже цела утакмица со младиот Хаурад па затоа тука е 4 кратниот најдобар дефанзивец во НБА Бен Волас.За напад јас сум подобар однего но за одбарана му нема рамен.Тука е и Варежао и Смит така да ќе се мењаваат...

Samo Dream Box,ne ja davaa samo Atlanta-Cleveland 3,za 2runda samo taa ne,
ja davaa,bukvalno se, vo regularna sezona 2-3,sekoja vecer,samo NBA,od pocetok do,
sega ja brkam 300-utakmica izgledana od pocetok do kraj,da zaokruzam so so Finale,
300,nemam zbor,kaj mene e tapa kablovskata ja imam i neao,GOMNO nisto ni OBN,
a vaka dve NBA TV,ITALY i TYRKEY,za Canal + Deportes,od pocetok do kraj sekoj den,
RESPECAT SPAIN,davaat povekoto GASOL i RYDI,zaklucok stavajte FANTAZIJA RAJ,
za fudbal i MTV nemam zborovi samo gledam derbija Fudbal,MAN sovet,
KOLKU IMAS IZGLEDANO PERFECTO TI OD POCETOK DO SEGA UTAKMICI?
ako sakas po sloboden izbor od prilika kazi Net e Net,vaka si sedis i na TV,da sporedime,me mines ili ne?POZZZZ I LOVE THIS GAME MAN Gooo BOSTON.
:motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor::motor:

Епа со NBATV, ОБН и Алфа не можам да се пожалам. Тоа што го нема на TV, го гледам на нет.

Хмм важно неам пропуштено утакмица во плеј офот :) Ако нешто пропуштам си ги даунлодирам преку торент и не го гледам резултатот за да ми е интересно се разбира.

Многу време те немаше некако :) Почнаа и по теми да пишуваат за тебе

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=23565&highlight=oki_man&page=14

Со кој и да играме или Бостон или Орландо очекувам победа со 4:2,финале ќе биде друга прикаска.Со ЛАЛ очекувам супер интересно финале па зошто да не и 7 ми натпревар и на крај победа на Кливленд секако.Греота би било по една ваква сезона да не се освои ништо
don't underrate the heart of the champion :)

Бостон се катастрофа и во напад и во одбрана и тешк овечерва дека ќе победат зашто орландо се доста самоуверени и имаат прецизен шут.

Неверојатно Бостон пак победи, дефинитивно најинтересните утакмици ги игра Бостон во плејофот сезонава

каква уткамица изигра пак бостон и се врати во игра иако губеше со 14 разлика и со ова докажа дека имаат победнички менталитет и се бореа до крај и навистина заслужија да победат.

Houston, you have a problem... a 40 point problem :tv:

Да беше здрав Кевин сигурен сум дека Бостон ќе беа шампиони:)

Не дека Лејкерси ќе загубеа но ако играа Мегреди и Јао ќе беше каде каде поинаку.Вака не би се радувал до волку
Де бе со тој Мегреди, отсуството на Јао е единствениот нивни проблем, доколку и Ти Мек играше, ондак Хјустон ке имаа проблем со Портланд, не со Лејкерси .
И во регуларниот дел од сезоната скорот им беше далеку подобар по повредата на Мегреди, ко нов ( подобар ) тим играа .

п.с. Nba . . . Where Houston you have a problem happens :tv:, гуд уан Мадрид .

Не дека Лејкерси ќе загубеа но ако играа Мегреди и Јао ќе беше каде каде поинаку.Вака не би се радувал до волку

Лејкерс игра добра кошарка и се радувам, без разлика дали е против Хјустон или Оклахома, со или без најдобрите играчи.

Бре,бре без Јао и Мегреди колку многу се јаки Лејкерс против Хјустон:jaj::nesvest:

Истиов тим на Рокетс го млатеше Лејкерс пред 3 дена, сега се случи обратното, во помасовни пропорции.
Јао е загуба, голема... за Ти-Мек не ти држи вода. А и Јао да играше, немаше да направи голема разлика, добро... може поразот ќе беше под 30. :tv:

Едвај чекам до следниот натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom