vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Не ги отпишувајте и без него,имаат срце играат тимски.Да беше здрав Кевин сигурен сум дека Бостон ќе беа шампиони![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги отпишувајте и без него,имаат срце играат тимски.Да беше здрав Кевин сигурен сум дека Бостон ќе беа шампиони![]()
И со Фени??Лејкерс игра добра кошарка и се радувам, без разлика дали е против Хјустон или Оклахома, со или без најдобрите играчи.
И со Фени??
Зборот ми беше Хјустон е значително ослабен не реков дека Лејкерс се слаби
Абе ослабен, и Лејкерс лани цела сезона изигра без стартниот центар па до финале догура, мене ми е зборот дека Лејкерс го тепа Хјустон со или без Јао и Ти-Мек, некои други тука шо се залажуват ослепени од омразата кон Лејкерс е нивни проблем.
У регуларниот дел од сезоната (без повредени играчи) 3-0 беше скорот, за ЛА нормално, така да ништо не мора да значат тие повреди, особено на Т Мек.
А ти ванѓа да не си па знаеш што ќе беше да играа Јао и Мегреди![]()
Бре,бре без Јао и Мегреди колку многу се јаки Лејкерс против Хјустон:jaj::nesvest:
како и шо реков вчераdon't underrate the heart of the champion![]()
Гарнет ќе се врати ли во некоја од наредните утакмици да не знае некој?
Ајдеее Маверикс, одиме вечер на победа![]()
Гарнет ќе се врати ли во некоја од наредните утакмици да не знае некој?
Читав негде дека у финалето на истокот на средина негде ќе може да игра. А за големото финале сигурно
Tuka sme znaci negde samo koga birav megu net i satelitska,Епа со NBATV, ОБН и Алфа не можам да се пожалам. Тоа што го нема на TV, го гледам на нет.
Хмм важно неам пропуштено утакмица во плеј офотАко нешто пропуштам си ги даунлодирам преку торент и не го гледам резултатот за да ми е интересно се разбира.
Многу време те немаше некакоПочнаа и по теми да пишуваат за тебе
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=23565&highlight=oki_man&page=14
Koj igraat vecer, koe vreme?