ccc аман бе со источнава конференција, шо да глеам вечер ЛЕбронси ќе ги изгазат. Ќе има Black Hawk Down II :pos2:
Место Денвер да ја даваат, да го поглеам Чонси носталгија ме фатило, ке си го гледав тимот уште у плеј-офф![]()
Таа е од 4 и пол.Веројатно тоа било пресудното.А и магнет е да се гледа ЛеБрон.Веројатно повеќе народ ќе седе до 2 да го гледа Кавалирс и ЛеБрон неголи во 4 и пол било која друга
ја гледав церемонијата кога му го доделуваа трофејчето. Значи колку закочен тип е, тоа е нешто неверојатно... но сепак, она што го покажува на теренот е нешто што и јас не можам да го опишам со зборови(леброн стил
). Најдобар момент, кога остана без инспирација за продолжување на говор и почна да ја забавува публиката со некои изјави и цитати, како "This award is going to be like the both of ours, but I'm going to keep it at my house" а следен јак момент беше поклонувањето на камери на соиграчите, лол. Сепак на крајот имаше една многу сочна реплика на уштепосочното прашање, дали беше искрен ќе видиме наскоро.
). Инаку воопшто не очекував победа на Орландо, но сепак се случи (чудата се составен дел од НБА нели?), а за Лејкерси мило ми е што изгубија. Во секој случај ова навестува интересни натпревари со максимална неизвесност. Причина плус да се седи до раните утрински часови