NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ccc аман бе со источнава конференција, шо да глеам вечер ЛЕбронси ќе ги изгазат. Ќе има Black Hawk Down II :pos2:
Место Денвер да ја даваат, да го поглеам Чонси носталгија ме фатило, ке си го гледав тимот уште у плеј-офф :tapp:

Таа е од 4 и пол.Веројатно тоа било пресудното.А и магнет е да се гледа ЛеБрон.Веројатно повеќе народ ќе седе до 2 да го гледа Кавалирс и ЛеБрон неголи во 4 и пол било која друга

Леле вчера смеење со Лебронот, :D ја гледав церемонијата кога му го доделуваа трофејчето. Значи колку закочен тип е, тоа е нешто неверојатно... но сепак, она што го покажува на теренот е нешто што и јас не можам да го опишам со зборови(леброн стил :)). Најдобар момент, кога остана без инспирација за продолжување на говор и почна да ја забавува публиката со некои изјави и цитати, како "This award is going to be like the both of ours, but I'm going to keep it at my house" а следен јак момент беше поклонувањето на камери на соиграчите, лол. Сепак на крајот имаше една многу сочна реплика на уштепосочното прашање, дали беше искрен ќе видиме наскоро.

Како и да е, честитки за него, сосема заслужено.

За 2 часа го очекуваме првиот натпревар на Леброн како официјално најдобар играч сезонава (да видиме дали ќе биде срамежлив:pos:). Инаку воопшто не очекував победа на Орландо, но сепак се случи (чудата се составен дел од НБА нели?), а за Лејкерси мило ми е што изгубија. Во секој случај ова навестува интересни натпревари со максимална неизвесност. Причина плус да се седи до раните утрински часови:vozbud:

Утре на NBATV Лејкерс - Хјустон во 4:30.

Добро бе овие од дома не ги учат да не го нервираат Коби?

Заушката на Алстон вчера, наменета за Еди Хаус :pos2:

NBA . . . . WHERE BITCH SLAPPING HAPPENS !

Имаше и инцидентна ситуација помеѓу Коби и Артест, Артест беше исклучен . Според него не бил зашитен од судијата и бил провоциран од Коби, најверојатно да наседне на истото знаејќи го неговиот карактер . Интересно е што кажа, јас не наседнувам на такви работи, иако беше исклучен, очигледно алудирал на дежаву ситуација од мечот со Детроит :) . . . . . зашто ипак, наседна . :wink: Најтрагично во целава ситуација е што Артест е сепак во право, испи добар лакт од Коби, како и да е, не чека супер пресметка помеѓу овие двајца играчи во наредните мечеви .

п.с. Во еден момент од мечот против Хјустон, Коби при постигнувањето на еден кош искоментира . . . . . You can not stop me !

Заушката на Алстон вчера, наменета за Еди Хаус :pos2:

NBA . . . . WHERE BITCH SLAPPING HAPPENS !

п.с. Во еден момент од мечот против Хјустон, Коби при постигнувањето на еден кош искоментира . . . . . You can not stop me !

При секое постигнување на кош го викаше тоа , па и на крајот доби и техничка за тоа.

Но сепак да му дадеш 40 поени на најдобриот периметарен дефанзивец во НБА е за восхитување.

При секое постигнување на кош го викаше тоа , па и на крајот доби и техничка за тоа.

Но сепак да му дадеш 40 поени на најдобриот периметарен дефанзивец во НБА е за восхитување.
Го гледав хајлајтсот, џабе останав буден кога Телекабел е шит бар кај мене, теорија нема да гледам асално на стрим а ОБН не приметив дал давале нешто од Западот од кога почна разигрувањето во плеј-офот.

п.с. Јас се надевам на епски дуел Коби -Артест, по мечот Бостон - Чикаго, ништо чудно и тоа да остави белег оваа година .

Добар меч сабајле меѓу Лејкерс и Хјустон, не беше џабе станвањето во 4 и пол :) Инаку за вечер има нешто најавено на НБАТВ барем ако не на некоја друга?

Вечер играат само Кливленд-Атланта,за пренос не знам дали ќе има...

Вечер играат само Кливленд-Атланта,за пренос не знам дали ќе има...
Во колку ќе играат и ако знае некој дали ќе има пренос на алфа или на OBN или пак на NBATV??

Алфа мислам дека нема да пренесува.
Од 2 почнува утакмицата:)

Dobar natprevar Houston vs Lakers game 2 se do momentot na provokacii od igracite na Lakers koi go upropastia natprevarot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom