NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Artest ис уан бед мадафака :vozbud:, гледав малце почетокот, али ми се спиеше многу. Но ова ќе ја напраи серијата мнооогу интересна :)

Што ми се направи мерак Лејкерси дома го папаа и тоа Хјустон без Мегреди играат.

Ако играше Мегреди, немаше ни прво коло од плеј оф да поминат . :smir:

http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2009/05/04/nba_hou_lal_0040800221_recap.nba/

Што ми се направи мерак Лејкерси дома го папаа и тоа Хјустон без Мегреди играат.

Еве кој ги закопа

01_artest_hair.jpg

http://[/QUOTE]

Не дека Рон не изигра добро, ама беше далеку од одлучувачкиот фактор.

Артест ги закопа? Ало...ја гледаше утакмицата или за на Play station зборуваш?

Арон Брукс и Јао се најзаслужни за победата на Хјустон. Брукс може ја изигра својата најдобра кошарка, а Јао погодуваше од кај ќе стигне, плус 2 блока и 10 скока.

Еве дека не зборувам на празно...

"[B][Brooks] controlled the game, I was really proud of him[/B]," Artest said of the Houston point guard's performance that included 14 of his 19 points in the second half. "When he's playing bad or he's in a frenzy I get on him, when he's playing well I praise him. [B]He's the reason we won, him and Yao.[/B]"

[url]http://www.nba.com/2009/news/features/dave_mcmenamin/05/05/lakers.rockets.game1/index.html[/url]

Вечер на Алфа, 02:00 Кливленд-Атланта прв натпревар

Не дека Рон не изигра добро, ама беше далеку од одлучувачкиот фактор.

Артест ги закопа? Ало...ја гледаше утакмицата или за на Play station зборуваш?

Арон Брукс и Јао се најзаслужни за победата на Хјустон. Брукс може ја изигра својата најдобра кошарка, а Јао погодуваше од кај ќе стигне, плус 2 блока и 10 скока.

Еве дека не зборувам на празно...

"[Brooks] controlled the game, I was really proud of him," Artest said of the Houston point guard's performance that included 14 of his 19 points in the second half. "When he's playing bad or he's in a frenzy I get on him, when he's playing well I praise him. He's the reason we won, him and Yao."

http://www.nba.com/2009/news/features/dave_mcmenamin/05/05/lakers.rockets.game1/index.html

Абе дете ја гледав втор стрелец беше Артест после Јао и прв асистент
Еве дел од тоа што си го постирал:
Ron Artest finished with 21 points, a game-high seven assists and hit the go-ahead and-one jumper with 8:05 left in the fourth quarter to re-establish a lead the Rockets wouldn't again relinquish.

Ајмо Мвас , сакам победа вечер :)Знам дека ќе биде тешко , но верувам во момците :pipi:
п.с Ќе ми одговори вечер која ќе ја пренесуваат на NBA TV ?:)

Абе дете ја гледав втор стрелец беше Артест после Јао и прв асистент
Еве дел од тоа што си го постирал:
Ron Artest finished with 21 points, a game-high seven assists and hit the go-ahead and-one jumper with 8:05 left in the fourth quarter to re-establish a lead the Rockets wouldn't again relinquish.

Хаха па ако ја гледаше што зборуваш??? И ако јас сум дете за тебе со тоа што го напишав, експертот од линкот сеуште е експерт за тебе. А експертот го напиша тоа што јас го напишав. Која иронија.

Хаха па ако ја гледаше што зборуваш??? И ако јас сум дете за тебе со тоа што го напишав, експертот од линкот сеуште е експерт за тебе. А експертот го напиша тоа што јас го напишав. Која иронија.

Ти читаш ли све што постираш?? Тоа болдираното е изјава на Артест за играта на Брукс а не изјава на тој новинарот од кого си го постирал извадокот:toe:

Ти читаш ли све што постираш?? Тоа болдираното е изјава на Артест за играта на Брукс а не изјава на тој новинарот од кого си го постирал извадокот:toe:

Не знам дали не ти се гледаат големите букви, ама еве го насловот на статијата.

Brooks, Yao provide big lift in Rockets' Game 1 win

Треба да ги зголемам или доволно е?

Не знам дали не ти се гледаат големите букви, ама еве го насловот на статијата.

Brooks, Yao provide big lift in Rockets' Game 1 win

Треба да ги зголемам или доволно е?

Јас за овој дел ти зборев

"[Brooks] controlled the game, I was really proud of him," Artest said of the Houston point guard's performance that included 14 of his 19 points in the second half. "When he's playing bad or he's in a frenzy I get on him, when he's playing well I praise him. He's the reason we won, him and Yao."

Уфф како ќе ми се напраи мерак ако го папаат Лејкерсссссс!!!!!

ccc аман бе со источнава конференција, шо да глеам вечер ЛЕбронси ќе ги изгазат. Ќе има Black Hawk Down II :pos2:
Место Денвер да ја даваат, да го поглеам Чонси носталгија ме фатило, ке си го гледав тимот уште у плеј-офф :tapp:

Песната што е како заштитен знак на НБА :) Амазинг , од кого е ?
п.с Нека ми одговори некој која ќе ја има пренос вечер (на НБАТВ)?????:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom