NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто и Алфа ќе ја дава истата утакмица. Што е со со овие телевизиите што дават само источна кошарака? Господи, како Лејкерс, Денвер, Далас да се досадни...

Имаш потврда дека утре е Кливленд:Атланта оти така како да слушнав ама не дослушнав.
Иначе Коби имал воспалено грло денеска и испуштил некој тренинг но за вечер е спремен

Во колку саатот се Лејкерс и Хјустон?

Искрено сега веќе од кога отпадна Сан Антонио баш би сакал Кливленд да ја земе титулата. Честитки до Леброн апсолутно ја заслужи наградата и по играта и по резултатите на екипата. Прв пат по неколку години Кливленд личи на екипа која и кога Леброн одмара има кој да поентира. Инаку мислам дека Бостон многу полесно ќе ги помине Орландо и дека ќе гледаме финале на истокот какво што заслужува Кливленд - Бостон.
Бтв. Ќе дава ли некоја телевизија вечерва НБА пренос?
Истото мислење го имам потполно.
Откако отпадна Сан Антонио сакам Кливленд да бидат шампиони:)

Некој рече бостон лесно ќе го пројде Орландо ?

28 разлика за орландо 3 четвртина ГАЗЕЊЕ:vozbud:

Некој рече бостон лесно ќе го пројде Орландо ?

28 разлика за орландо 3 четвртина ГАЗЕЊЕ:vozbud:
Да, го прочирав прееска, за Бостон имам кажано дека тим со доминантен скокач може лесно со нив, без Кеј Џеј а со еден Хауард на другата страна . . . мене искрено не ме изненадува овој резултат .
Со Чиакго, Бостон постигнаа доста second chance поени, a таква прилика за офанзивни скокови сега неда немаат, еве го ѕверот, на полувреме имаше 12 скока, сега 14 .

намалува бостон 14 разлика е само :)

за 5 минута скинаја 14 разлика

Овој Док ме нервира многу, Стефон Марбери за 7 минута постигна 8 коша и не го игра, го игра ццц

Човекот заслужуе поголема минутажа

И еве 10 разлика :duel:

јеп 9 минута до крај 10 разлика е може да има интересен финиш

ако е некој заинтересиран да глеа на нет

еве добар стрим http://www.atdhe.net/6836/watch-orlando-vs-boston

ауу каква тројка на пирс, 6 разлика 2.30 до крај :)

95-90 за Орландо. Крај.

Не бев у можност да гледам синоќа сега ставам.Ви реков за Орландо:Бостон.Сега мислам дека ке има убедлив триумф.И ЛАЛ:Рокетс е закачена гледам

p.s
Ако го загубат Jао џабе му е можното изненадување

п.с
Очигледно ќе имаме изненадување.На 1:39 минути до крајот Хјустон води 10 разлика сред Стејплс центар

Лејкерс:Рокетс 92:100

Незаменливи Лејкерси нормално и Коби Брајант

Која ќе оди пренос на НБАТВ вечер , ако знае некој нека постира.

Пак почна со изненадување и оваа втора серија на плеј офф :helou:

content09_sendoff0503.jpg

http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2009/05/04/nba_hou_lal_0040800221_recap.nba/

Што ми се направи мерак Лејкерси дома го папаа и тоа Хјустон без Мегреди играат.

Еве кој ги закопа
01_artest_hair.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom