NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно само ние во Кавадарци не ја ваќаме таа ОБН.Ќе барам добар стрим вечер и пред компјутер
Нека ти биде мака...Кога се играше регуларниот дел од сезоната имаше само по 1 пренос неделно и ми беше многу криво .Сега давааат повеќе преноси и навистина 2цата коментатори се прекрасни.Влегуваат во играта и 2цата ,мене ми е најубаво кога гледам преноси на ОБН.

Се надевам вечер на уште една прекрасен натпревар помеѓу Бостон-Чикаго.
Иако јас мислам дека денес утакмицата нема да биде многу неизвесна и дека Бостон ќе победи со 10-15 разлика :)

Таман ако се приберам дома кај 4 ќе го фатам 2-то продолжение:pos2:. Се надевам на интересен 7 натпревар како крај на одличната епска серија помеѓу овие две екипи:vozbud:

Ќе тепа Бостон денес, иако се под притисок. Интересен ќе биде натпреварот, нема што. Секоја година Бостон се вади во мајсторка. Не го личи вака:pos2:

Вечер Бостон мислам дека ќе тепаат убедливо,поинтересно ќе биде да пројдат они,вака ако помине Чикаго не знам некако глупо ќе ми биде,барем така јас мислам.

Нека ти биде мака...Кога се играше регуларниот дел од сезоната имаше само по 1 пренос неделно и ми беше многу криво .Сега давааат повеќе преноси и навистина 2цата коментатори се прекрасни.Влегуваат во играта и 2цата ,мене ми е најубаво кога гледам преноси на ОБН.

Да да батињата се топ, многу добри коментатори се двајцата, тој на алфа се губи у интересна утакмица :tapp:

фала :smir:

иначе ја не очекувам вечерва интересна утакмица, очекувам газење од страна на Бостон и конечно утакмица од Пол Пирс каква што доликува за еден МВП на Финалето

фак, шипојве не даваат, а обн ми е сјебана дома, ќе ги убијам овие од кабловскава :duel:

едит : има некој некој подобар стрим од овој горенаведениот :)

Супер почеток на утакмицата , се надевам дека така ќе продолжи .:)
Каков Блок на Роуз :vozbud::vozbud:

Ова е прва 7-ма утакмица на Вини Дел Негро,како играч или како тренер:)
Интересен податок.
Ајде нека тепа Бостон:)

Ќе видиме,Скалабрини ама им ги брцна 2 тројки:)

Аиии се одлепи Бостон, сакав Чикаго да тепаат, да бидат најголемото изненадување, ама изгледа ништо од тоа.

Ќе видиме,Скалабрини ама им ги брцна 2 тројки:)
Клупата на Бостон е добра денес.Скалабрини/Хаус заедно 4 тројки .Мајки Мур за 1 минута игра има 4 поени.Ако Гордон погоди некоја тројка на почеток на 3та четвртина ќе биде колку-толку неизвесно до крај , ако не погоди отиде Чикаго дома :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom