NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема никаква не не...тоа само така си се играат, и си прават разлика од 30 поени разлика, и шутка 1-11 дека не е плеј оф...не што знам јас...

И Сан Антонио неколку пати беше слаб во сезона па после освајаше титули:tapp:

Дали ги споредуваш Сан Антонио и Хјустон? Аделман и Попович? Данкан и Скола? Династијата во Тексас и пустошот во Хјустон?

Доволно е. Уживај.

Многу курчење и ароганција.Скола е 2ра сезона во нба и има голем напредок во играта.Нека се повреди Коби или Гасол и ке правиме муабет тогаш до кај ке стигнат Лејкерси. Се повреди Џинобили сезонава и што направија Сан Антонио-ништо.

Многу курчење и ароганција.Скола е 2ра сезона во нба и има голем напредок во играта.Нека се повреди Коби или Гасол и ке правиме муабет тогаш до кај ке стигнат Лејкерси. Се повреди Џинобили сезонава и што направија Сан Антонио-ништо.

????

Makedonero не зезај,како може да ги споредуваш Данкан и Скола,и Сан Антонио беше јак кога беше шампион,нема везе сеа Хјустон,сеа 4-0 или 4-1 ќе изгубат.

Ја не ги споредував Данкан и Скола.Тоа го направи Перфекто.Само реков дека колку и да е јак еден тим ако некој од клучните играчи се повреди тешко до титула:toe:

Има нешто по телевизииве вечерва ?

Прво кажа дека Хјустон има проблем со повреди и дека Хјустон бил слаб во сезоната по што следеше ова...

Ова ми изгледа на споредба мене.

Фала :smir:
Вејд-шоу значи ќе има, ахххх досадно :tv:

Вејд влечи некоја повреда на грбот, он најверојатно ќе игра ама како изгубени се Мајами кога он не дава максисмум, се ми се чини ќе ја решат серијава Хокси вечерва, иако би сакал мајсторка.

каков дебакл не очекував толку лесна победа на мајами. вистина дека атланта играја без хорфорд и вилијамс ама и мајами го немаја о нил. во секој случај мило ми е шо ќе има 7 утакмица и се надевам дека мајами ќе одат понатаму

Ајде вечер излевање па очекувам нова драма.Бостон:Чикаго во 2 по полноќ

Ајде вечер излевање па очекувам нова драма.Бостон:Чикаго во 2 по полноќ

Ке дава Супер Спорт албанската сигурно !

Дан знае некој дали ќе ја има на ОБН ?

Ке дава Супер Спорт албанската сигурно !

Дан знае некој дали ќе ја има на ОБН ?

Очигледно само ние во Кавадарци не ја ваќаме таа ОБН.Ќе барам добар стрим вечер и пред компјутер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom