I
InF3cTeD
Гостин
а моментално Филаделфија води против Орландо се игра 2-ра четвртина
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па веќе еднаш го сторија тоа , зошто не би го направиле тоа и по втор пат..:helou:Го имаме првиот полуфиналист на Истокот во името на Кливленд Кавалирс...
КАВС:ПИСТОНС 99:78 чисти како солза 4:0
ЛеБрон 36 поени,13 скока,8 асистенции,две украдени и една блокада
За Бостон:Чикаго шо да се каже драма не видена,две продолженија.Со неверојатните тројки најпрво на Реј Ален за прво продолженије и уште почудесната тројка на Бен Гордон за второто продолжение.На крај Хепи енд за Чикако и серијата е 2:2.Интересно е да се види дали Булси имаат сили да го победат шампионот на гости
Нема многу што да го фалиме ние, противничките играчи и тренери го фалат.
Еве Џери Слоун тренер во НБА повеќе од 20 години, си кажа поштено :
"Who said that we stoped Kobe Bryant? He can only stop himself, in my 20 years of coaching i have never felt that we really stoped Kobe"
Не се чудесни 38 поени на Коби, туку начинот на кој ги постигнуваше и си поигруваше со противничките играчи.
Еј ај ако може некој да ми даде линк да си ја симнам Чикаго-Бостон. Некој торент ако има некој.
Како играа синоќа Булси ме интересира, дали некој ја следеше утакмицата?
Вака според статистика гледам жустра била...
atanase нешто повеќе друже?![]()
Можеби советите од тренерот биле такви односно се знае дека речиси секоја топка оди кон пирс па риверс пробал друга тактика односно насочил друг играч за шут т.е дејвис или рондо бидејки вниманието на играчите на чикаго беше свртено кон пирс и ален па останатите имаа повеќе слободен простор, а за слободното фрлање што го промаши тоа може да се случи на секому.Единствено нешто што можам да кажам за претходната партија на Чикаго и Бостон е Пирс си го предаде својот тим. Кога најмногу требаше го промаши победничкото слободно фрлање. А во продолжените кога требаше да шутира, му подаваше на Глен Дејвис и Рондо??? Пффф ајде ви се молам.
Единствено нешто што можам да кажам за претходната партија на Чикаго и Бостон е Пирс си го предаде својот тим. Кога најмногу требаше го промаши победничкото слободно фрлање. А во продолжените кога требаше да шутира, му подаваше на Глен Дејвис и Рондо??? Пффф ајде ви се молам.
Шо знам даа.Мислам дека тоа е дел од играта од моменталниот занес.Не верувам дека може Пол Пирс по 10 години во Бостон на направи нешто такво намерно со цел да наштети
значи алфа многу ме изнервираа, прво кажаа дека во пренос ќе оди натпреварот што се игра во 4 сабајле (портланд-хјустон), а сега гледам на нивнава страна, преносот почнува од 01:30, значи орландо-филаделфија. Баш се израдував дека портланд ќе си го гледам на тв, сега изгледа на интернет ќе мора да се бара :nerv::nerv:Вечерва Сан Антонио мора да ги победи Далас. Со евентуален брејк мислам дека можеме да ја добиеме серијата. Има некој информација дали ќе ја даваат на ТВ или ќе мора да ја гледам на нет?