NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауууу Игуодала ги реши на 2 секунди до крај:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ауу колку сум неверојатно среќен :vozbud::vozbud::vozbud: ми иде да испаднам надвор и гол да трчам...браво бе Игудала :vozbud::vozbud: цар....ajmo 76ers

Не не.Викам дека сега за сега така ми наликува тимот.За газдава не ми текиња као се викаше,коа го земаа Леброн на драфтот незнам каде читав дека тоа му е целта уствари,да собере што поише пари за него за неколку години,дека тоа го интересира највеќе а ако дојде некоја титула успут уште боље.
Е сеа,Кливленд игра плеј оф одкако дојде Џејмс,претходно долго беа на днто од лигата.Лејкерс не ми ни текиња дека некад биле меѓу последните тимови подолго од една сезона а исто и Бостон а двата тима се во лигата речиси од самиот почеток.
Е сеа,за таа политика што ја спомна,Думарс ти е правиот чоек,ментален е типот:) затоа и скоро убеден сум дека Леброн ќе иде у Пистонс.
Исто и за Коби - Шек примерот.Никад не сум бил за повеќе од една ол стар ѕвезда у тимот а ипак пред некоја сезона само еден фалеше за цел тим на Детроит да настапи на олстарот:) Тоа ми се свиѓа кај нив,шо играат тимска кошарка,што имаат сватено дека е ЕКИПЕН СПОРТ за разлика од телено шо го донесоа пред некој месец и шо грее клупа сеа и другион шо не му се играше со Шек. Играјте тенис ако сакате да играте сами!!!!
Шо постигнал газдата ако го продаде ЛеБрон?Пак екипа од дното но со полн сопствен џеб.Зависи какви амбиции има човекот.Нека му даде договор уште три сезони.Не верувам дека со 27 години шо би ги имал тогаш ќе му падне вредноста.Иначе според мене ЛеБрон 60% ќе потпише нов договор со Кливленд.Другите му ги делам на Пистонс и Никс.Се надевам муабетот е за во темава.Да не ја тупиме?Или да отвориме тема за евентуални трејдови? :smir::smir:

Реков дека Алтанта ќе растурат! То бе Хокси!

Не а гледав утакмицата и а гледам само статистиката на мечот Орландо:Филаделфија.Хауард инзвонредна партија 31 поен и 16 скока со удар 11/13 од поле.Значи се потврдува само една моа забелешка дека Орландо како тим премногу се потпира на шутевите за три.Ако оди шутот а оваа година ДА Орландо тепа во спротивно НЕ.Значи паѓа во вода достигнувањето на Хауард поради слабиот шут на колегите.Филаделфија ја добила утакмицата со оружјето на противникот 7/12 за три за разлика од нив Орландо 5/17

Реков дека Алтанта ќе растурат! То бе Хокси!
Да не тупам со статистика но таа честопати е огледало на резултатот.Двен Вејд 8/21 од поле и дури 8 грешки.Не верувам дека цела серија ќе игра вака па очекувам неизвесен дуел

Не а гледав утакмицата и а гледам само статистиката на мечот Орландо:Филаделфија.Хауард инзвонредна партија 31 поен и 16 скока со удар 11/13 од поле.Значи се потврдува само една моа забелешка дека Орландо како тим премногу се потпира на шутевите за три.Ако оди шутот а оваа година ДА Орландо тепа во спротивно НЕ.Значи паѓа во вода достигнувањето на Хауард поради слабиот шут на колегите.Филаделфија ја добила утакмицата со оружјето на противникот 7/12 за три за разлика од нив Орландо 5/17

Да не тупам со статистика но таа честопати е огледало на резултатот.Двен Вејд 8/21 од поле и дури 8 грешки.Не верувам дека цела серија ќе игра вака па очекувам неизвесен дуел

Ван Ганди го сјеба Орландо со неговите ужасни ротации на крајот на мечот.

А за Вејд сигурно ќе изигра подобро, но талентот на Хоукси е премногу за тимот на Мајами. Е сеа ако се игра 7 утакмица, сигурен сум дека Вејд ќе ја реши ама се надевам да не дојде до тоа.

P.S Кој звер ти е Смит!

Ван Ганди го сјеба Орландо со неговите ужасни ротации на крајот на мечот.

А за Вејд сигурно ќе изигра подобро, но талентот на Хоукси е премногу за тимот на Мајами. Е сеа ако се игра 7 утакмица, сигурен сум дека Вејд ќе ја реши ама се надевам да не дојде до тоа.

P.S Кој звер ти е Смит!

И јас мислам дека тренерот е крив, разликата почна да се топи кога го стави пољакот во игра а го држеше на клупа хауард. јас ен викам дека тој не треба да одмара но во лош момент тоа го направи.

Ајде Далас :)Плесни им го уште еднаш во гости на Сан Антонио и да завршиме работа :pipi:

Вечер што има на програмаат нека пише некој за да знаеме дали да гледаме :helou:

Еве и официјално...Док Риверс за Гарнет:

Guys, Kevin is not playing in these playoffs,” he said when asked about the fact Garnett did not sit on the bench in the second half. “I’m not answering Kevin Garnett questions. I didn’t even notice honestly until someone told me that he wasn’t on the bench, and I could care less. You know, he was on the bench in the first half and we were down (nine) points. So this is about the players in uniform. Kevin is gone. The guys in uniform have to play.”

Вечер Сан Антонио мора да тепа,не смее кикс да си дозволи,искрено се надевам дека ќе тепаат.
Ајде Спарси:vozbud::vozbud::vozbud:

Lakers-Cleveland e godinesnoto finale.Koj ke pobedi ne znam ama Boston i Orlando koi bea vo vtor plan gledam izgubile na domasen teren.

Еве и официјално...Док Риверс за Гарнет:

Guys, Kevin is not playing in these playoffs,” he said when asked about the fact Garnett did not sit on the bench in the second half. “I’m not answering Kevin Garnett questions. I didn’t even notice honestly until someone told me that he wasn’t on the bench, and I could care less. You know, he was on the bench in the first half and we were down (nine) points. So this is about the players in uniform. Kevin is gone. The guys in uniform have to play.”
Незнам колку Бостон има сила без него.Можеби се некои тактички стапици со ваквите изјави но се поубеден сум дека не е така.Реков и да го поминат Чикаго не верувам дека ќе може некој да го сопри Хауард(и на Орландо му иде лошо).Па затоа во овој момент Орландо:Кливленд е најреално финале на Истокот.Се на се според сите очекувања се очекува фо финалето дуел помеѓу ЛеБрон и Коби но ќе видиме.Едвај чекам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom