NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лејкерс 115 - 111 Њу Орлеанс

Одамна немам гледано толку интересен натпревар, Лејкерс водеа со 13 во последната четвртина, потоа тотален пресврт - во последните 20 секунди губеа со 3 разлика , па Фишер со неговата тројка ја пушти утакмицата во продолжение, а таму Коби Брајант имаше 11 поени, Крис Пол надвор со 6 фаули и тоа е тоа народе.

Вистинска NBA класика.

Ja га глеав Далас-Хјустон 86:93

многу интересна утакмица, Далас воедеше во првото полувреме и со двоцифрена предност, но тогаш Хјустон ја доби третата 4 со 30-13, и прича је ту завршила, 4 четвртина рутина

Каква одбрана му удри Артест на Новицки невидено, Дирк само 9 поени

а со таков Дирк тешко дека Далас можеше да се надева на победа со екипа од калибарот на Хјустон
БТВ од кај го ископаа овој Бареа у далас, малиот вчера супер изигра:nesvest:

исто и видов интересна работа имено Чикаго на утакмицата вчера со Денвер, поради повреди, играше само со 8 кочаркари :)

Лебронко синоќа маестрален.55 коша 9 асс и 5 скока...ОДлична пратија за три 8/11.Победа на Кливленд над Милвоки

Еве ги синоќешните резултати...Примете колку поени стојат зад името на Wade

Houston Rockets - Charlotte Bobcats 99:78 (Artest 26p, 7s, 4a, Ming 19p, 7s / Okafor 13p, 11s)
Milwaukee Bucks - Denver Nuggets 120:117 (Villanueva 36p, 5s, 4a, Sessions 27p, 4s, 8a / Anthony 33p, 9s)
Orlando Magic - Miami Heat 122:99 (Howard 32p, 17s, Türkoglu 20p, 9s, 6a, 6il / Wade 50p, 5s, 5a)
Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers 116:87 (Aldridge 28p, 10s, Roy 20p, 8s, 9a / Jordan 15p, 12s)
Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 108:111 (Gomes 20p, 7s, 4a / Odom 25p, 14s, Gasol 25p, 5s, 5a)
Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 99:78 (West 25p, 5s, 4a, James 20p, 5s, 9a / Maxiell 11p, 9s)

Еве ги синоќешните резултати...Примете колку поени стојат зад името на Wade

Houston Rockets - Charlotte Bobcats 99:78 (Artest 26p, 7s, 4a, Ming 19p, 7s / Okafor 13p, 11s)
Milwaukee Bucks - Denver Nuggets 120:117 (Villanueva 36p, 5s, 4a, Sessions 27p, 4s, 8a / Anthony 33p, 9s)
Orlando Magic - Miami Heat 122:99 (Howard 32p, 17s, Türkoglu 20p, 9s, 6a, 6il / Wade 50p, 5s, 5a)
Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers 116:87 (Aldridge 28p, 10s, Roy 20p, 8s, 9a / Jordan 15p, 12s)
Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 108:111 (Gomes 20p, 7s, 4a / Odom 25p, 14s, Gasol 25p, 5s, 5a)
Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 99:78 (West 25p, 5s, 4a, James 20p, 5s, 9a / Maxiell 11p, 9s)
Има повеќе од сите негови играчи заедно.:pos2:

Да, погледав малку, некаде на третата четвртина, тој имаше 40 поени мајами имаше 69 :)

NBA- 22 Фебруари
Има видео од поените на Вејд + топ10 потези од синоќешните мечеви.

Звер е дечкото, ај да кажеш му прават асистенции па дава кошеви...не, овој зима топка и сам решета. :)
Некој асален соиграч да му донесат и ке газат. Исто ко Коби пред некоја сезона во Лејкерс.

NBA- 22 Фебруари
Има видео од поените на Вејд + топ10 потези од синоќешните мечеви.

Звер е дечкото, ај да кажеш му прават асистенции па дава кошеви...не, овој зима топка и сам решета. :)
Некој асален соиграч да му донесат и ке газат. Исто ко Коби пред некоја сезона во Лејкерс.
Коби и Леброн уште така рушат:vozbud:

Ja га глеав Далас-Хјустон 86:93

многу интересна утакмица, Далас воедеше во првото полувреме и со двоцифрена предност, но тогаш Хјустон ја доби третата 4 со 30-13, и прича је ту завршила, 4 четвртина рутина

Каква одбрана му удри Артест на Новицки невидено, Дирк само 9 поени

а со таков Дирк тешко дека Далас можеше да се надева на победа со екипа од калибарот на Хјустон
БТВ од кај го ископаа овој Бареа у далас, малиот вчера супер изигра:nesvest:

исто и видов интересна работа имено Чикаго на утакмицата вчера со Денвер, поради повреди, играше само со 8 кочаркари :)
Да стварно тоа беше одличен натпревар.Таман си реков да си легнам оти овоа ќе биде досадно,кога третава четвртина ненормална.И после четвртата четвртина беше само рутина за Хјустон

Да, погледав малку, некаде на третата четвртина, тој имаше 40 поени мајами имаше 69 :)
Хаха алал нека му е.Он 40 поени цела екипа 29.Дефинитивно треба да му донесат некој појак играч или најдобро ќе му биде да оди во некој појак тим оти во Мајами што не оди не оди откако ја земаа титулата пред три години.

Ќе дават сеа нешто од 1 саатот, или касното ќе се утакмиците?

Ја избаци на време Херис...
Ја признаа ли ?

Да, Њу Џерси победија. Еден од кандидатите за најдобар кош сезонава : )

Леле,јас до полувреме ја гледав,после се успав ццц,башка ја имав 1 уплатено,супер испаднала.
Вечер ќе даваат на Алфа нешто?

Ја избаци на време Херис...
Ја признаа ли ?
Во прашање беше стотинка и по се изгледа на време беше исфрлена,Њу Џерси победија.Судиите ја гледаа и снимката и одлучија дека кошот е регуларен. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom