NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Нема да игра до почетокот на плеј-офот.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Тајсон Чендлер од Њу Орлеанс во Оклахома
Незнам шо му требало ова добро играа со Крис Пол заедно

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Оклахома нема да бидат сеа толку лесен противник,они и така последно време почнаа да играат солидно,Дурант,Вестбрук,Крстиќ,Чендлер има да се уиграат за некое време ќе бидат солидна екипа.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Оклахома нема да бидат сеа толку лесен противник,они и така последно време почнаа да играат солидно,Дурант,Вестбрук,Крстиќ,Чендлер има да се уиграат за некое време ќе бидат солидна екипа.
да да последните 10 утакмици добра игра покажват, не се лесен противник. и лејкерски пред 1 недела ги измачија во лос анџелес. кеф ми е за та екипа млада надежна некако ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.775
И дефинитивно Се се сведе на Сан Антонио - Лејкерс на Западот . :toe:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.775
Ако се покаже вчерашната повреда посериозна на Џинобили, само Лејкерс се.
Незнаев дека се повредил, шознам, фан на Лејкерс сум али и на добра кошарка, плус, Чинобили ми е еден од поомилените кошаркари и еден од оние кои успеаа европскиот стил на кошарка да го имплементираат во NBA, се надевам нема да е нешто посериозно . :toe:
Једино Јута можат да ги замрсат сметките, али не бе, Џери и онака не осваја титула :D .

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Незнаев дека се повредил, шознам, фан на Лејкерс сум али и на добра кошарка, плус, Чинобили ми е еден од поомилените кошаркари и еден од оние кои успеаа европскиот стил на кошарка да го имплементираат во NBA, се надевам нема да е нешто посериозно . :toe:
Једино Јута можат да ги замрсат сметките, али не бе, Џери и онака не осваја титула :D .
Џинобили е аргентинец

Иначе единствена екипа која може да ги помати сметките на Лејкерс се Сан Антонио или евентуално Њу Орлеанс.Но сепак ова е спорт плус тоа НБА се е можно.Иначе зборот ми е само за Западот.А на Истокот оваа год ќе има повеќе гужва.Кливленд,Бостон,Орландо,Детроит...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.775
Џинобили е аргентинец

Иначе единствена екипа која може да ги помати сметките на Лејкерс се Сан Антонио или евентуално Њу Орлеанс.Но сепак ова е спорт плус тоа НБА се е можно.Иначе зборот ми е само за Западот.А на Истокот оваа год ќе има повеќе гужва.Кливленд,Бостон,Орландо,Детроит...
Еее, како ме заеба, иако знаев. . . . ај сега кажи ми, каде играше од 98ма до 2002 кога беше драфтуван ? Европа така ?
И голем број на аналитичари и коментатори при некои негови потези и стил на игра, ги имаат неколку пати повторено зборовите '' европска школа '', а Ману е типичен пример за тоа . :smir:

п.с. Сеа и на вики видов, само три години поминал во Аргентина како про кошаркар . . . :toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
Зашто никој не го спомнува Денвер :toe:

Колку што знам ја втор е на западот, во тим ги има Билапс, Ентони двајца класа играчи, плус со помош на Мартин и Нене, нема да бидат лесе залак :smir:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
Зашто никој не го спомнува Денвер :toe:

Колку што знам ја втор е на западот, во тим ги има Билапс, Ентони двајца класа играчи, плус со помош на Мартин и Нене, нема да бидат лесе залак :smir:
го заборави маркус кемби мислам дека е уште таму:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom