NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да игра до почетокот на плеј-офот.

Тајсон Чендлер од Њу Орлеанс во Оклахома
Незнам шо му требало ова добро играа со Крис Пол заедно

Оклахома нема да бидат сеа толку лесен противник,они и така последно време почнаа да играат солидно,Дурант,Вестбрук,Крстиќ,Чендлер има да се уиграат за некое време ќе бидат солидна екипа.

Оклахома нема да бидат сеа толку лесен противник,они и така последно време почнаа да играат солидно,Дурант,Вестбрук,Крстиќ,Чендлер има да се уиграат за некое време ќе бидат солидна екипа.
да да последните 10 утакмици добра игра покажват, не се лесен противник. и лејкерски пред 1 недела ги измачија во лос анџелес. кеф ми е за та екипа млада надежна некако ...

И дефинитивно Се се сведе на Сан Антонио - Лејкерс на Западот . :toe:

Ако се покаже вчерашната повреда посериозна на Џинобили, само Лејкерс се.
Незнаев дека се повредил, шознам, фан на Лејкерс сум али и на добра кошарка, плус, Чинобили ми е еден од поомилените кошаркари и еден од оние кои успеаа европскиот стил на кошарка да го имплементираат во NBA, се надевам нема да е нешто посериозно . :toe:
Једино Јута можат да ги замрсат сметките, али не бе, Џери и онака не осваја титула :D .

Незнаев дека се повредил, шознам, фан на Лејкерс сум али и на добра кошарка, плус, Чинобили ми е еден од поомилените кошаркари и еден од оние кои успеаа европскиот стил на кошарка да го имплементираат во NBA, се надевам нема да е нешто посериозно . :toe:
Једино Јута можат да ги замрсат сметките, али не бе, Џери и онака не осваја титула :D .

Џинобили е аргентинец

Иначе единствена екипа која може да ги помати сметките на Лејкерс се Сан Антонио или евентуално Њу Орлеанс.Но сепак ова е спорт плус тоа НБА се е можно.Иначе зборот ми е само за Западот.А на Истокот оваа год ќе има повеќе гужва.Кливленд,Бостон,Орландо,Детроит...

Џинобили е аргентинец

Иначе единствена екипа која може да ги помати сметките на Лејкерс се Сан Антонио или евентуално Њу Орлеанс.Но сепак ова е спорт плус тоа НБА се е можно.Иначе зборот ми е само за Западот.А на Истокот оваа год ќе има повеќе гужва.Кливленд,Бостон,Орландо,Детроит...
Еее, како ме заеба, иако знаев. . . . ај сега кажи ми, каде играше од 98ма до 2002 кога беше драфтуван ? Европа така ?
И голем број на аналитичари и коментатори при некои негови потези и стил на игра, ги имаат неколку пати повторено зборовите '' европска школа '', а Ману е типичен пример за тоа . :smir:

п.с. Сеа и на вики видов, само три години поминал во Аргентина како про кошаркар . . . :toe:

Зашто никој не го спомнува Денвер :toe:

Колку што знам ја втор е на западот, во тим ги има Билапс, Ентони двајца класа играчи, плус со помош на Мартин и Нене, нема да бидат лесе залак :smir:

Зашто никој не го спомнува Денвер :toe:

Колку што знам ја втор е на западот, во тим ги има Билапс, Ентони двајца класа играчи, плус со помош на Мартин и Нене, нема да бидат лесе залак :smir:
го заборави маркус кемби мислам дека е уште таму:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom