да да последните 10 утакмици добра игра покажват, не се лесен противник. и лејкерски пред 1 недела ги измачија во лос анџелес. кеф ми е за та екипа млада надежна некако ...Оклахома нема да бидат сеа толку лесен противник,они и така последно време почнаа да играат солидно,Дурант,Вестбрук,Крстиќ,Чендлер има да се уиграат за некое време ќе бидат солидна екипа.
Во замена за ......Тајсон Чендлер од Њу Орлеанс во Оклахома
Незнам шо му требало ова добро играа со Крис Пол заедно
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=C4F01F095919AB48A00ABC038A8F8F47Во замена за ......
Чисто финансиски потег. Хорнетс беа блиску до банкрот.
Ако се покаже вчерашната повреда посериозна на Џинобили, само Лејкерс се.И дефинитивно Се се сведе на Сан Антонио - Лејкерс на Западот .
Незнаев дека се повредил, шознам, фан на Лејкерс сум али и на добра кошарка, плус, Чинобили ми е еден од поомилените кошаркари и еден од оние кои успеаа европскиот стил на кошарка да го имплементираат во NBA, се надевам нема да е нешто посериозно .Ако се покаже вчерашната повреда посериозна на Џинобили, само Лејкерс се.
Џинобили е аргентинецНезнаев дека се повредил, шознам, фан на Лејкерс сум али и на добра кошарка, плус, Чинобили ми е еден од поомилените кошаркари и еден од оние кои успеаа европскиот стил на кошарка да го имплементираат во NBA, се надевам нема да е нешто посериозно .
Једино Јута можат да ги замрсат сметките, али не бе, Џери и онака не осваја титула .
Еее, како ме заеба, иако знаев. . . . ај сега кажи ми, каде играше од 98ма до 2002 кога беше драфтуван ? Европа така ?Џинобили е аргентинец
Иначе единствена екипа која може да ги помати сметките на Лејкерс се Сан Антонио или евентуално Њу Орлеанс.Но сепак ова е спорт плус тоа НБА се е можно.Иначе зборот ми е само за Западот.А на Истокот оваа год ќе има повеќе гужва.Кливленд,Бостон,Орландо,Детроит...
го заборави маркус кемби мислам дека е уште таму:smir:Зашто никој не го спомнува Денвер
Колку што знам ја втор е на западот, во тим ги има Билапс, Ентони двајца класа играчи, плус со помош на Мартин и Нене, нема да бидат лесе залак :smir: