NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно трејдот завршен, инаку ова беше готова работа од порано , но Рапторс не го даваа Мун , ама еве го дадоа.

Хмм според мене не е лош трејдот,затоа што играчите каде што играа некако не одговараа.

Мајами си доби центар, центар кој очајно му требаше, но тоа доаѓа со голем прашалник, земајќи го во обзир минатото со повредите на Џермејн. Сеа со доаѓањето на Мерион, Бизли ќе добие малку повеќе слобода на паркетот , па со таа слобода би требало да дојдат и позитивни работи.

во секој случај мајами имат појќе ќар од трејдот (нормално ако џермејн е здрав). се пополни центарската позиција имат одличен скокач и блокер (шо досега го немаја) а знај и напад да изигра значи малце помош за вејд

Стварно не знам што ќе им е Мерион каменофрлачот на Торонто али ај нека им биде , генералниот менаџер Колонџело знаел да гаѓа трампи у минатото , ама сепак мислам ова е тактика за да се ослободи место во селари капот кога ќе му истече дебелиот договор на Мерион.

А ако Џермејн игра како во времето што играше во Индијана , тогаш Мајами и те како се добитници во трампава. Ама чисто сумљам дека ќе се врати во старите денови кога беше и Ол стар. Барем ќе му се смали минутажата на ЈУДОНИС Хаслем.

Ќе може некој да ми каже за да не барам назад по мислењата, кога точно почнуваат забивањата и тројките и на која ТВ

Ќе може некој да ми каже за да не барам назад по мислењата, кога точно почнуваат забивањата и тројките и на која ТВ
ова е немогуче!:kesa:
2 часот по полноќ на Алфа ТВ

Саботната програма почнува во 2 саат , на Алфа тв , ќе има химни , ова она реклами , али целата програма у 2 почнува

Што да не е могуче!? Фала за инфото бтв
баче,имаш посебна тема Ол-Стар има се таму напишано немора ни да бараш дури,на сите скоро страници има термини плус и овде има неколку пати пишано така да со 5 клика моеш се да се информираш...

Ок ок моја грешка не знам што сум видел, мислев дека пишав на Ол-стар тема. :wink:

Аманте бе па се знае која ТВ пренесува НБА, немојте овака ќе се караме еј.

Не пратам многу многу НБА, пошо после кога ќе ги гледам нашиве ќе мислам дека се заебаваат. Вака уште се надам дека можеби и кај нас се игра кошарка:kesa:

Шала на страна, знаев на која ТВ даваат, само сакав да прашам дали ќе ја има и на ОБН пошо тројцата што коментираат се феноменални. Иначе за тајмингот не знаев искрено

Не пратам многу многу НБА, пошо после кога ќе ги гледам нашиве ќе мислам дека се заебаваат. Вака уште се надам дека можеби и кај нас се игра кошарка:kesa:

Шала на страна, знаев на која ТВ даваат, само сакав да прашам дали ќе ја има и на ОБН пошо тројцата што коментираат се феноменални. Иначе за тајмингот не знаев искрено
Bold-срамота,смешно,тажно али нај од се е ВИСТИНИТО :nesum:

Доколку некој го следи ова, би го замолил да ме извести кој че победи на натпреварот во забивање, пошто немоем да ги глеам слепцине у жири,

Морало црнец да победи, маме им ебем, Руди беше најбољи и првиот пут, и сега за ова му дадоја 8 8 8 9 9 , СРАМОТА :tapp::tapp:

Вечер на NBA TV Лејкерс-Атланта во 4:30.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom