Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леброн е ѕверот.Ако му тргне ќе тепаат Кливленд.Само од него и Коби ќе зависи натпреварот,највеќе ќе се експонираат.Ќе биде јак натпревар обавезно го гледам!!!
Ствар на вкусови е. Факт е дека и двајцата се најдоброто нешто што се случило во NBA после Мајкл Џордан. И двајцата ќе бидат запаметени како двајца од најдобрите играчи во историјата.е да али јас мислам дека Коби е појак од Леброн но не велам дека е слаб
Би те поправил малку...Леброн има 24 години и еден месец.Сите бројки ќе бидат кутнати од него до крајот на неговата кариера.Дали ќе освои прстен?Кога тогаш сигурно ДА...Би сакал тоа со Кливленд но се погласни се шпекулациите дека ЛеБрон и Двен Вејд во 2010 се селат во Њу Јорк Никс.Значи никси планираат по теркот на БостонСтвар на вкусови е. Факт е дека и двајцата се најдоброто нешто што се случило во NBA после Мајкл Џордан. И двајцата ќе бидат запаметени како двајца од најдобрите играчи во историјата.
Едниот руши рекорди со по 81 поен , другиов на 25 години прави чуда.
Леброн е поуниверзален играч , а Коби има подобар шут. Леброн може од шала да напраи трипл дабл , а Коби од шала да даде 60 поена. Нијанси делат. Според мене за маааааааалце Леброн е подобар , зошто има 25 години и има уште време да се развива. Не дека сум Коби хејтер , го поштуем максимално ама барем според мене Леброн е осмина скалило погоре![]()
Во живо ке одат ? Или ке каснат. ко што знаат да прават .Вечер на OBN
23:35 NBA Regular Season: Cleveland-L.A.Lakers
Во живо ке одат ? Или ке каснат. ко што знаат да прават .
2 сати ќе каснат.
Значи Лејкерс:helou:Подобро во живо на некој стрим ќе ја гледам и онака не а дават кај нас таа ОБН.Едвај чекам...Нека победи подобриот :smir:
Ако беше Коби здрав ќе беше лидер па ќе засенеше Одом така да исто ти се фаќа.Пишав кај вас на фан клубот честитки за победата се гледаме во финале се надевам со Винс КартерО је, како го папа поштено Кливленд:baeh:
Леброн играше ли?
Коби иначе грипосан играше, се плашам да помислам што ќе му се случеше на кливленд ако беше здрав. ПОТОП!