NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леброн е ѕверот.Ако му тргне ќе тепаат Кливленд.Само од него и Коби ќе зависи натпреварот,највеќе ќе се експонираат.Ќе биде јак натпревар обавезно го гледам!!!

Леброн е ѕверот.Ако му тргне ќе тепаат Кливленд.Само од него и Коби ќе зависи натпреварот,највеќе ќе се експонираат.Ќе биде јак натпревар обавезно го гледам!!!

е да али јас мислам дека Коби е појак од Леброн но не велам дека е слаб

е да али јас мислам дека Коби е појак од Леброн но не велам дека е слаб
Ствар на вкусови е. Факт е дека и двајцата се најдоброто нешто што се случило во NBA после Мајкл Џордан. И двајцата ќе бидат запаметени како двајца од најдобрите играчи во историјата.

Едниот руши рекорди со по 81 поен , другиов на 25 години прави чуда.
Леброн е поуниверзален играч , а Коби има подобар шут. Леброн може од шала да напраи трипл дабл , а Коби од шала да даде 60 поена. Нијанси делат. Според мене за маааааааалце Леброн е подобар , зошто има 25 години и има уште време да се развива. Не дека сум Коби хејтер , го поштуем максимално ама барем според мене Леброн е осмина скалило погоре :)

Ствар на вкусови е. Факт е дека и двајцата се најдоброто нешто што се случило во NBA после Мајкл Џордан. И двајцата ќе бидат запаметени како двајца од најдобрите играчи во историјата.

Едниот руши рекорди со по 81 поен , другиов на 25 години прави чуда.
Леброн е поуниверзален играч , а Коби има подобар шут. Леброн може од шала да напраи трипл дабл , а Коби од шала да даде 60 поена. Нијанси делат. Според мене за маааааааалце Леброн е подобар , зошто има 25 години и има уште време да се развива. Не дека сум Коби хејтер , го поштуем максимално ама барем според мене Леброн е осмина скалило погоре :)
Би те поправил малку...Леброн има 24 години и еден месец.Сите бројки ќе бидат кутнати од него до крајот на неговата кариера.Дали ќе освои прстен?Кога тогаш сигурно ДА...Би сакал тоа со Кливленд но се погласни се шпекулациите дека ЛеБрон и Двен Вејд во 2010 се селат во Њу Јорк Никс.Значи никси планираат по теркот на Бостон

Утре тоа ќе биде смрт утакмица.Според мене едно од можните ако не и најверојатно големо финале.Сепак ова е НБА и ништо не се знае.Сетете се само на Голден Стејт пред два години против Далас и јасно е дека ништо не е јасно:toe:

Вечер на OBN

23:35 NBA Regular Season: Cleveland-L.A.Lakers

Бостон-Сан Антонио 52-60,Спарси направија 8-0 серија сега на крајот од полувремето,ќе биде интересно до крај,посебно што Сан Антонио некако послабо играат во второ полувреме.

ќе навивам за кливленд во последно време чув една шпекулација дека винс картер ќе оди во кливленд во замена за воли чербијак(мислам се викаше)
ако дојде картер во кливленд тогаш ќе го знаеме пред време овогодинешниот шампион во nba - кливленд на чело со кралот џејмс:helou:

О је, како го папа поштено Кливленд:baeh:

Леброн играше ли?

Коби иначе грипосан играше, се плашам да помислам што ќе му се случеше на кливленд ако беше здрав. ПОТОП!

О је, како го папа поштено Кливленд:baeh:

Леброн играше ли?

Коби иначе грипосан играше, се плашам да помислам што ќе му се случеше на кливленд ако беше здрав. ПОТОП!
Ако беше Коби здрав ќе беше лидер па ќе засенеше Одом така да исто ти се фаќа.Пишав кај вас на фан клубот честитки за победата се гледаме во финале се надевам со Винс Картер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom