NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НБА глеам кога ке фатам на ТВ...и вртам по програми, коа 4та четврита...и глеам глеам и овој Туркоглу малце се зајача на крај даде 2-3 коша...1 сек и Леброн Џејмс...незнам срцев удар едноставно алооо!! дечкото е ненормален... имало и други шутеви у последна секунда,али имаше и тешка позиција овој:D Коби вс Џејмс:vozbud::vozbud:

кој играт вечер, ќе дават некаде?

Аман бе луѓе сакате да кажете дека кошот на Леброн беше на среќа:tapp:. Што не ќе чуеш:uvo:. Па човекот се дигна на шут и погоди. Тоа не беше еден од оние шутеви кога не го ни гледаш кошот а шутираш. Е сега и за изразот на лицето почнавте да зборувате:pos2::pos2::pos2:. Па нормално е кога шутираш на 1 секунда до крај при -2, да не бидете насмеани и мирни во последниот шут. Кој што сака може да каже ама Леброн е едноставно најдобар сезонава. Го има она што треба за да го одведеш тимот до победа и не се плаши да ја преземе одговорноста.

Во 2.30 играат Денвер и ЛА Лејкерс но нема пренос на Алфа, може само на интернет некаде:helou:
Ќе има пренос на ОБН. ;)
Инаку по мое мислење кошот на LBJ беше и знаење, ама и среќа...едноставно му легна шутот и тоа е тоа!:pipi:

Луѓе дајте некој линк од нет за Лејкер. Јас овој шо го имам од www.atdhe.net кочи УПМ

Мело ги гази сега за сега има 14 поени од вкупните 28:zver:

никој неможе со шутот на Robert Horry против Сакраменто!

пссс никој друг неможел ко Леброн синока,абе ај...поочајнички шут од тоа амин,примете му ја фацата од коа ќе влезе топката...ако тој се надевал дека ќе влезе ја сум попај морнарот

Тој се надеваше дека ќе го префрли семафорот но ете влези :tapp::tapp:
Што се нема да прочиташ.Како сакаш да мава секунда имаше до крајот?

Уф јак влез на Коби. Денвер игра подобро, а сепак е нерешено што значи дека според мене Лејкерс сепак имаат поголема шанса за победа.

Уф јак влез на Коби. Денвер игра подобро, а сепак е нерешено што значи дека според мене Лејкерс сепак имаат поголема шанса за победа.

Да ти кажам право со оваква игра на Лејкерс чудно е шо е нерешено. Ама и Денвер се изнапромашија тројки не памтам од кога не погодија. Малку да се разиграат во второ полувреме Коби и компанија и мислам дека ќе успеат да ги дотолчат Денвер.
А и ќе мора некоја против игра за Нене и Андерсон. Не растурија бе главата незнаеме кај ни е од нив.

И повторно украдената топка на Ариза клучна...

Никој ништо не прокоментира за поразот на Лејкерс?:vozbud:
Ајде сега чекам твој коментар за поразот на Денвер:vozbud::tapp:

I LOVE THIS GAME

КОБИ БРАЈАНТ Е МАШИНА!

Тревор Ариза, пак :tv:

Со игра во само едно полувреме, победа над Денвер, треба ли муабет? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom