NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тревор Ариза, пак :tv:

Со игра во само едно полувреме, победа над Денвер, треба ли муабет? :)
Не треба, се знае кој е шампионскиот тим овдека!

YOU CAN NOT STOP HIM !!!

Kobe_Bryant_MVP_Wallpaper_NBA.jpg

A поздрав и до двајцава, изиграа клучна улога во последна 1/4

trevor-ariza.jpg

T1_0208_gasol_trotman.jpg

Сега хејтерите на Лејкерс ќе речат дека Денвер намерно им пуштиле зошто не можат да играат во сопствената сала зошто е закупена од кечерите:pos2:

Абе за хејтерите ова

2hfuxj5.jpg

Еве и од мене нешто за хејтерите:bip:

Најбољи е Коби.:smir:

Некоаш ми доаѓа срав кога го гледам како игра. :vozbud:

Инаку Лејкерс готово иде во финалето т.е тоа значи дека и титулата е нивна.:pipi:

[zEUs];2554404 напиша:
Најбољи е Коби.:smir:

Некоаш ми доаѓа срав кога го гледам како игра. :vozbud:

Инаку Лејкерс готово иде во финалето т.е тоа значи дека и титулата е нивна.:pipi:
Ама во Западната конференција!
Сеа сите шо се за Лејкерс ке ми викаат :bip:,ама ај искрено кажете ми
дали лидерот на Исток во регуларниот дел од сезоната-Кливленд или лидерот на Запад-Лејкерс.
п.с.
Лејкерс нема да може да освои титула ни со Орландо

поздрав Денвер се најдобро во наредната сезона уште сеа ви кажувам:helou:

Уф јак влез на Коби. Денвер игра подобро, а сепак е нерешено што значи дека според мене Лејкерс сепак имаат поголема шанса за победа.
Како што предвидив и како што обично се случува во кошарката. Кога голема екипа игра катастрофално прво полувреме, а другата екипа не може да го искористи тоа за поголема предност, речиси секогаш се случува пресврт во 2ро полувреме.

Леле гледам некој солидно се зажештил тука.ЛАЛ честито победа.Вечер и ние едно брејкче па се гледаме во финале

Абе денвер не победи зашто на кармело ентони не му идеше а и билапс промаши некои клучни шутеви и пак ја повторија истата грешка со уфрлање од аут во клучниот напад. Затоа можам д акажам дека некој малер ги бие на денвер во тие клучни моменти. Ако ги немаше тие моемнти ќе го победеа лејкерс кои.

Ајде сега чекам твој коментар за поразот на Денвер:vozbud::tapp:

I LOVE THIS GAME

КОБИ БРАЈАНТ Е МАШИНА!
Секоја чест зааслужена победа.

поздрав Денвер се најдобро во наредната сезона уште сеа ви кажувам:helou:
Добро бе сте победиле една во гости и веднаш ги отпишуваш ај ќе видиме наредните натпревари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom