NBA сезона 2009/2010

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Jaс ке си глеам на Супер Спорт, албанската они ќе даваат 100% баш преска глеав најава. Ако дава уште и наша некоја топ :vozbud:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Алфа Тв сеуште ги немаат откупено правата за пренос...што незначи дека нема да ги откупат во теков на сезоната...останува да почекаме или па да си глеаме на други Тв.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Алфа Тв сеуште ги немаат откупено правата за пренос...што незначи дека нема да ги откупат во теков на сезоната...останува да почекаме или па да си глеаме на други Тв.
Ми се скурчи секоја сезона да чекам негде околу Ол Старот да откупуваат права..
Незнам колку од вас пратат НБА на нет,ама до пред прошлата сезона беше одлично искуство да се глеа НБА Хакнато :D преку нивниот NBA League Pass Broadband...Оно јес да и сеа можеш ако платиш,ама до тогаш цел свет гледаше бесплатно и тоа која сака утакмица , и не требаше некој ептен посебен нет .. доволно беше и 1мегабитен интернет ,а квалитетот на сликата беше неверојатно добар..
Лани па мислам дека првата недела се нудеше тој League Pass бесплатно..ама го смениле нешто системот па ретко кој надвор од САД можеше да се уклучи..или беше преоптоварено незнам..
Лани изглеав многу утакмици на НЕТС,негде над 60 натпревари во живо..
Малце зафркнато беше што 80 посто од стримовите беа на кинески :pos2:
али тоа е тоа..
Поентата ми беше дека се навикнав на тие преноси и коментатори ,зборам кога ги глеав изворно на англиски ,значи пред 2 години .. Страшно добри беа,одлична реализација.. да ужива човек..

Од утре задутре ке видиме каква е ситуацијата ама да е жив здрав и брз нетов наш,па да се стаиме на некој од веке добро познатите програмчиња
Sopcast,TVu,UUSee и остали кинески ствари и да се надеваме на најдобро.. Секако дека тука е и JutinTv али таму некако.. послаб е квалитетот,па уште ако почне и она со лимитот за твојата земја.. :S

P.S Незнам дали некој спомна претходно ама во Нба се вракаат и најквалитетни судии кои ја штрајкуваа предсезонава сакајки да изнудат нов договор со НБА.. и тоа се деси,така да нема да ги глеаме ЗАМЕНИТЕ кои што ја иссудија целата предсезона :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Ми се скурчи секоја сезона да чекам негде околу Ол Старот да откупуваат права..
Незнам колку од вас пратат НБА на нет,ама до пред прошлата сезона беше одлично искуство да се глеа НБА Хакнато :D преку нивниот NBA League Pass Broadband...Оно јес да и сеа можеш ако платиш,ама до тогаш цел свет гледаше бесплатно и тоа која сака утакмица , и не требаше некој ептен посебен нет .. доволно беше и 1мегабитен интернет ,а квалитетот на сликата беше неверојатно добар..
Лани па мислам дека првата недела се нудеше тој League Pass бесплатно..ама го смениле нешто системот па ретко кој надвор од САД можеше да се уклучи..или беше преоптоварено незнам..
Лани изглеав многу утакмици на НЕТС,негде над 60 натпревари во живо..
Малце зафркнато беше што 80 посто од стримовите беа на кинески :pos2:
али тоа е тоа..
Поентата ми беше дека се навикнав на тие преноси и коментатори ,зборам кога ги глеав изворно на англиски ,значи пред 2 години .. Страшно добри беа,одлична реализација.. да ужива човек..

Од утре задутре ке видиме каква е ситуацијата ама да е жив здрав и брз нетов наш,па да се стаиме на некој од веке добро познатите програмчиња
Sopcast,TVu,UUSee и остали кинески ствари и да се надеваме на најдобро.. Секако дека тука е и JutinTv али таму некако.. послаб е квалитетот,па уште ако почне и она со лимитот за твојата земја.. :S

P.S Незнам дали некој спомна претходно ама во Нба се вракаат и најквалитетни судии кои ја штрајкуваа предсезонава сакајки да изнудат нов договор со НБА.. и тоа се деси,така да нема да ги глеаме ЗАМЕНИТЕ кои што ја иссудија целата предсезона :)
јас гледав нба на atdhe.net и плус утре дента секогаш гледав хајлајтс на еспн и репризи од утакмиците кои се играле истата ноќ, ама сега гледам ја нема еспн :( па незнам што ќе правам, а бидете сигурни ако не цела сезона кога ќе дојде плеј оф некоја од нашите тв ќе ги откупи правата, но јас сакам цела сезона... јбг

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
јас гледав нба на atdhe.net и плус утре дента секогаш гледав хајлајтс на еспн и репризи од утакмиците кои се играле истата ноќ, ама сега гледам ја нема еспн :( па незнам што ќе правам, а бидете сигурни ако не цела сезона кога ќе дојде плеј оф некоја од нашите тв ќе ги откупи правата, но јас сакам цела сезона... јбг
Земи инсталирај тоа програмчињата ,постабилно е се,и поквалитетна слика има :helou:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Леле ја нема повеќе NBA TV на Моби. Мамата. Сега Fox Sports наместо неа, а таа пренесува NFL, MLB... Браво бе!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Па не ни можевме да посакаме поубаво отварање на сезоната од вечерашниот натпревар мегу Бостон и Кливленд кој почнува во 00:30. Да видиме како ќе изигра вечер Шек со Леброн и дали Гарнет ке биде во форма.
После овој натпревар исто добар за следење ке биде и натпреварот мегу Хјустон и Портланд кој почнува во 03:00 а во исто време играат и Лејкерс со Клиперс.

П.С. Знае ли некој дали на ОБН ке има преноси оваа година.На нивната програма нема никаква најава.:toe:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Aх, да се врате времето кога МТВ даваше НБА редовно... А1 и онака од спорт само мак. фудбал дават, дај нека ударат на НБА , секако и а2 си имат. Пак ќе плачиме по НБА. Јебига, ќе си гледам хајлајтс насабајле. Ебати државата. На интернет не е опција, секоја вечер, ќе заминам лимит за една недела.
Порланд фор Д'вин. :baeh: и Клиперси вечер ќе ги видиме до кај стигнале, имат амбиции за плеј-оф.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
ПОЧНА !!
Кливленд -Бостон
За сите што сакаат да гледаат има кинески стрим,ама доста добра слика има.

Инсталирајте Сопкаст..
а гледајте на канал : Channel - 6002

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Браво Лејкерс .. Напред шампиону...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
"Краљот" пак со пораз тргна:tapp:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Mamata na onie od kablovskata a! Vcera najdoa da ja isklucat super sport :tapp:.
Kade sega ke gledame nba, nema obn, nema super sport, na alfa ce im tekne u februar.
Gledav na net malce vcera Vasington, ako Agent Zero ostane zdrav ke im mrsat smetki oni na mnogu od golemive :vozbud:

Vecerva Detroit - Memphis ke se trosi internet pak izglea:toe:

izvinite za latinica ne sum doma

Kajgana Shop

На врв Bottom