NBA сезона 2009/2010

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Свински грип ... Овој ѕвер незнам од каков грип да заболе, пак ќе биде најдобар.Ебате ѕверот ебате, какви потези браво ЛБЏ.
Ако може некој да ги постира 2те блокади, едната над Рондо, другата над Ален.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како го залепи Рондо тоа е чудо:vozbud:
Човекот е број 1!

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Инаку прва победа на Спарси. Ме радува колективната игра. Најефикасен Паркер со 17 поени, Ману 16. Шестмина биле двоцифрени а уште тројца имале по 9 поени.
И секако да се напомене вториот пораз на Кливленд овој пат од Торонто. Трипл дабл на Леброн, но тоа не било доволно.

I

InF3cTeD

Гостин
И мојот тим Филаделфија почна со пораз од еден од кандидатите за финале можеби...најзаслужни за победата на Орландо беа D. Howard со 21 поен,R. Anderson со 16,V. Carter и J. Williams со по 15 и M. Pietrus со 13 поени,а кај поразените најпрецизни беа M. Speights со 26 поени,L. Williams со 18,J. Kapono со 13 и R. Carney со 10 поени.Конечен резултат Филаделфија-Орландо 106-120

К

кременко

Гостин
Аии катастрофа старт на Кливленд, ае има време може ке се поправат,ама како што глеам трипл дабл за Џејмс, со еден играч ништо нема да напраат :toe:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Ајде добро ни тргна се надевам дека пак ке се видиме со Бостон у финале
Поштовање за Леброн неможе бананата од глава да ми излезе ме напали :drk:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Дневен Топ10

Меллоо :vozbud:

Иначе ја глеав Орландо до полувреме.. и мора да кажам јаки се :)..

Патем,што е со Клвиленд? Многу пари ми киднаа ради нив..:tapp:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ќе се оправат Кавси не се секирајте...
Иначе моите Спарси,може да газат оваа година само да ги заобиколат повредите:)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.941
Поени од реакции
30.930
Denver pocnaa so pobeda mnogu sum zadovolem, Mello gazi se pred sebe. Steta sto prviot pick na draftot se povredi vo poslednata presezonska utakmica i ke bide nadvor 6 nedeli. Zver e deckoto. Klipersi ke imaa odlicen tim so nego.

I

InF3cTeD

Гостин
Филаделфија ја остварија првата победа на домашен терен совладувајќи ги Милвоки со 99-86.Конечно и ја се радувам на победа на моите Go Go Go 76ers :vozbud:

Алфа уште даваат НБА или на друга ТВ има..??
мислам дека не даваат годинава

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Филаделфија ја остварија првата победа на домашен терен совладувајќи ги Милвоки со 99-86.Конечно и ја се радувам на победа на моите Go Go Go 76ers :vozbud:

мислам дека не даваат годинава
Ноќеска на Спорт Клуб(српска програма мислам, со срски коментатори) ја даваа во живо Бостон вс Чикаго

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Дајте бе некое линкче од утакмицава нигде неможам да најдам :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom