NBA сезона 2009/2010

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Да да вечер во 02:30 на МТВ

Се зажести порбата.Следуваат смрт утакмици.Се или ништо...

Шпекулација која ме бендиса... На големо се зборува за одгодина соработка помеѓу ЛеБрон и Фил Џексон.Од тоа дека Фил ќе биде новиот тренер на Кливленд, преку тоа дека Фил и ЛеБрон ќе одат во Чикаго па се до одење на ЛеБрон во ЛАЛ (лоол)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.952
Поени од реакции
23.453
Да да вечер во 02:30 на МТВ

Се зажести порбата.Следуваат смрт утакмици.Се или ништо...

Шпекулација која ме бендиса... На големо се зборува за одгодина соработка помеѓу ЛеБрон и Фил Џексон.Од тоа дека Фил ќе биде новиот тренер на Кливленд, преку тоа дека Фил и ЛеБрон ќе одат во Чикаго па се до одење на ЛеБрон во ЛАЛ (лоол)
Фил Џексон многу веројатно е новиот тренер на Њу Џерси, и самиот изјави дека не планира да се врати во Чикаго, и дека би сакал да "испие вотка " со новиот сопственик на Нетси кој му оставил многу добар впечаток. Њу Џерси се сели догодина во Бруклин , што значи на Леброн и неговиот менаџмент ќе им се исполни желбата за поголемо маркетингшко експонирање во градот кој му дава поголеми можности на Леброн Њу Јорк, плус тука е енормно големиот Руски пазар кој ќе се збудали за Нетси и се очекува да го достигне Челзи ефектот. Или у превод мор мани за Лебрончо. Мене ми е ова многу поверојатна опција, и мислим дека така и ќе биде... Но се е во доменот на шпекулации за сега.

А за утакмицата вчера, не рекле џабе "Среќата ги прати храбрите". Санс одиграа фантастична одбрана и тие да победеа немаше да биде незаслужено, но Лејкерс си не би биле Лејкерс ако не прикажат вакво нешто. Рон Артест е познат како играч без совест кога се во прашање шутевите и баш му викам на брат ми синоќа додека гледавме, глеј сеа ќе го чуваат Коби јако овие и Рон ќе даде некој шут немогуќи :)

Вечер ќе падне КРВ осеќам :)

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Не разбирам зошто џексон сака да оди во нетс? Легенда е во лејкерс има тим има се што може да посака еден тренер

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ваков или наков.Антипатичен или грд, каков и да е Рон Артест си игра со срце... Кога ќе видам некои не толку талентирани играчи кои покажуваат невидено срце на терен ми се полни душа, ама кога ќе видам некој екстра талентиран а кур не го боли, ми се гади

--- надополнето ---

Не разбирам зошто џексон сака да оди во нетс? Легенда е во лејкерс има тим има се што може да посака еден тренер
На секој во животот му треба нов предизвик...Верувај дека таму во Америка не гледаат толку како во Европа.Онаму легенда онаму.Да се помине цела кариера во еден тим.Таму за такви работи се доста нечуствителни...А може и на Џексон му е смачено да прима нередби од татко и на девојката негова.Се на се играат многу фактори таму.Ние фановите не ги ни гледаме тие...А и Џексон после Џордан и Брајант сака да работи и со Џејмс...Многу веројатно дека ќе си ги укрстат судбините

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вечер орландо ќе ги згази на бостон тие се стари и изморени играчи.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.952
Поени од реакции
23.453
^ Tи бе знаеш некој конструктивен пост да напишеш ??

Газда на Нетс е Михаил Прохоров, најбогатиор Русин на свет, и може договор да му даде каков што Џери Бас нема да му даде. Многу едноставно иде за кеш, а и таму ќе има екстра тим, пошо русинот ветил дека ќе прави екстра силен тим и дека дури нема ни да му биде проблем да плаќа некое милионче плус годишно како данок на луксуз, односно може Нетс да го пречекорат и селери капот што значи место у тим за најмалку 2 или тројца екстра јаки играчи :)
Па сеа тив види дал го разбираш или не :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Ах штета за Феникс одлично се бореа ама немаа среќа. Ако јас сум задоволен со отпорот кој го даваат до сега и ќе биде прејако сега да израмнат на 3-3 и после да се оди на се или ништо. А вечер викате ќе има пренос на МТВ, а? Во 02:30? Можи да се гледа. Ако се игра кај Орландо ќе падне крв за 3-3.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Рон-Рон си го извади газот! Фил треба да го седне како прваче и да му објасни некои работи, иако не знам колку ќе има ефект.

P.S Коби игра како да е опседнат од непознати сили. Посебно последните 3 натпревари.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Перкинс вечер нема право на настап...А Дејвис што стори?Се опорави?
Ако не играат двајцата ќе биде тоа огромен хендикеп за Бостон.Пред се немаат центар а второ противникот таму е Хауард

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Перкинс вечер нема право на настап...А Дејвис што стори?Се опорави?
Ако не играат двајцата ќе биде тоа огромен хендикеп за Бостон.Пред се немаат центар а второ противникот таму е Хауард
Нели поништија тоа?

The NBA announced that his second technical foul (with 36.1 seconds to play before halftime) has been rescinded, helping him avoid an automatic suspension and keeping him in uniform.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
И Перкинс и Дејвис ќе се активни вечер.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Фил Џексон многу веројатно е новиот тренер на Њу Џерси, и самиот изјави дека не планира да се врати во Чикаго, и дека би сакал да "испие вотка " со новиот сопственик на Нетси кој му оставил многу добар впечаток. Њу Џерси се сели догодина во Бруклин , што значи на Леброн и неговиот менаџмент ќе им се исполни желбата за поголемо маркетингшко експонирање во градот кој му дава поголеми можности на Леброн Њу Јорк, плус тука е енормно големиот Руски пазар кој ќе се збудали за Нетси и се очекува да го достигне Челзи ефектот. Или у превод мор мани за Лебрончо. Мене ми е ова многу поверојатна опција, и мислим дека така и ќе биде... Но се е во доменот на шпекулации за сега.

А за утакмицата вчера, не рекле џабе "Среќата ги прати храбрите". Санс одиграа фантастична одбрана и тие да победеа немаше да биде незаслужено, но Лејкерс си не би биле Лејкерс ако не прикажат вакво нешто. Рон Артест е познат како играч без совест кога се во прашање шутевите и баш му викам на брат ми синоќа додека гледавме, глеј сеа ќе го чуваат Коби јако овие и Рон ќе даде некој шут немогуќи :)

Вечер ќе падне КРВ осеќам :)
ма цела вечер сум го пцуел, а па на 50 сек да не зборам разбудив се живо и диво во станот :pos2:
дефинитвно нема грам мозок во типацот, не е ни чудно шо го казнија 60-тина утакмици (во 2004 мислам беше)

--- надополнето ---

Перкинс вечер нема право на настап...
перкинс колку шо разбрав синоќа од стримот коментаторите рекоа дека му поништиле суспензија зашо имал 7 технички(со 8 се паузира) во тој стил некако, не ме фаќајте за збор веднаш, не сум најсигурен ама така мислам дека е :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom