P
PewDiePie
Гостин
Еј стварно бе ќе има вечер Бостон?
Фил Џексон многу веројатно е новиот тренер на Њу Џерси, и самиот изјави дека не планира да се врати во Чикаго, и дека би сакал да "испие вотка " со новиот сопственик на Нетси кој му оставил многу добар впечаток. Њу Џерси се сели догодина во Бруклин , што значи на Леброн и неговиот менаџмент ќе им се исполни желбата за поголемо маркетингшко експонирање во градот кој му дава поголеми можности на Леброн Њу Јорк, плус тука е енормно големиот Руски пазар кој ќе се збудали за Нетси и се очекува да го достигне Челзи ефектот. Или у превод мор мани за Лебрончо. Мене ми е ова многу поверојатна опција, и мислим дека така и ќе биде... Но се е во доменот на шпекулации за сега.Да да вечер во 02:30 на МТВ
Се зажести порбата.Следуваат смрт утакмици.Се или ништо...
Шпекулација која ме бендиса... На големо се зборува за одгодина соработка помеѓу ЛеБрон и Фил Џексон.Од тоа дека Фил ќе биде новиот тренер на Кливленд, преку тоа дека Фил и ЛеБрон ќе одат во Чикаго па се до одење на ЛеБрон во ЛАЛ (лоол)
На секој во животот му треба нов предизвик...Верувај дека таму во Америка не гледаат толку како во Европа.Онаму легенда онаму.Да се помине цела кариера во еден тим.Таму за такви работи се доста нечуствителни...А може и на Џексон му е смачено да прима нередби од татко и на девојката негова.Се на се играат многу фактори таму.Ние фановите не ги ни гледаме тие...А и Џексон после Џордан и Брајант сака да работи и со Џејмс...Многу веројатно дека ќе си ги укрстат судбинитеНе разбирам зошто џексон сака да оди во нетс? Легенда е во лејкерс има тим има се што може да посака еден тренер
Газда на Нетс е Михаил Прохоров, најбогатиор Русин на свет, и може договор да му даде каков што Џери Бас нема да му даде. Многу едноставно иде за кеш, а и таму ќе има екстра тим, пошо русинот ветил дека ќе прави екстра силен тим и дека дури нема ни да му биде проблем да плаќа некое милионче плус годишно како данок на луксуз, односно може Нетс да го пречекорат и селери капот што значи место у тим за најмалку 2 или тројца екстра јаки играчиНе разбирам зошто џексон сака да оди во нетс? Легенда е во лејкерс има тим има се што може да посака еден тренер
Нели поништија тоа?Перкинс вечер нема право на настап...А Дејвис што стори?Се опорави?
Ако не играат двајцата ќе биде тоа огромен хендикеп за Бостон.Пред се немаат центар а второ противникот таму е Хауард
Ме исклучија ова испитиве од НБА на три дена и загубив контрола...Ќе има борба тогаш вечерИ Перкинс и Дејвис ќе се активни вечер.
Ах атанасе,атанасе бери памет дете не ме вади вака од паметМе исклучија ова испитиве од НБА на три дена и загубив контрола...Ќе има борба тогаш вечер
ма цела вечер сум го пцуел, а па на 50 сек да не зборам разбудив се живо и диво во станот :pos2:Фил Џексон многу веројатно е новиот тренер на Њу Џерси, и самиот изјави дека не планира да се врати во Чикаго, и дека би сакал да "испие вотка " со новиот сопственик на Нетси кој му оставил многу добар впечаток. Њу Џерси се сели догодина во Бруклин , што значи на Леброн и неговиот менаџмент ќе им се исполни желбата за поголемо маркетингшко експонирање во градот кој му дава поголеми можности на Леброн Њу Јорк, плус тука е енормно големиот Руски пазар кој ќе се збудали за Нетси и се очекува да го достигне Челзи ефектот. Или у превод мор мани за Лебрончо. Мене ми е ова многу поверојатна опција, и мислим дека така и ќе биде... Но се е во доменот на шпекулации за сега.
А за утакмицата вчера, не рекле џабе "Среќата ги прати храбрите". Санс одиграа фантастична одбрана и тие да победеа немаше да биде незаслужено, но Лејкерс си не би биле Лејкерс ако не прикажат вакво нешто. Рон Артест е познат како играч без совест кога се во прашање шутевите и баш му викам на брат ми синоќа додека гледавме, глеј сеа ќе го чуваат Коби јако овие и Рон ќе даде некој шут немогуќи
Вечер ќе падне КРВ осеќам![]()
перкинс колку шо разбрав синоќа од стримот коментаторите рекоа дека му поништиле суспензија зашо имал 7 технички(со 8 се паузира) во тој стил некако, не ме фаќајте за збор веднаш, не сум најсигурен ама така мислам дека еПеркинс вечер нема право на настап...