NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Цела година ме вадеа блесоците на слободните агенти, ама сега во плејоф лоша форма ми фати тимот, нема ни прва рунда да поминам.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Како побогу ја влегов у плеј оф :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Со среќа на сите во плејоф :)
Мислам дека добри шанси за да освои имаат кромидите, бар по мене :D
Не ми се верува мене да ти кажам право :D
Овој трет што заврши според мене е прв фаворит

Цела година ме вадеа блесоците на слободните агенти, ама сега во плејоф лоша форма ми фати тимот, нема ни прва рунда да поминам.
Па смени ги овие 2цава што ти се повредени бе :D

Како побогу ја влегов у плеј оф :icon_lol:
Интересен факт: Во првите 10 меча ти имаше само 3 порази..

во следните 9 меча имаше само 3 победи
:D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Кај ми беа повредени Конели и Најт сега и Џонс ќе пропушти најмалку 3 натпревари .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Е па толку од мене, се гледа дека не можам даље, добар run имав, плејофоф не е мала работа, али криво ми е што не тепаше Xsago у последно коло за да бидам прв у регуларниов дел :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Е па толку од мене, се гледа дека не можам даље, добар run имав, плејофоф не е мала работа, али криво ми е што не тепаше Xsago у последно коло за да бидам прв у регуларниов дел :D
Шо се откажуваш бе по 7 играчи имате...Плус можеш уште некој играч да убациш место Бруер и ако не ти играат Лин и Маклемор.

Ке биде опасно после сите се во игра само Шутерс е лабав...:D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Нема шанси јас да поминам понатака ... повредите си го направија своето .. Џонс , Најт и Конели па Лоусон паузираше ... Денес 40 разлика тешко да тепам од друга страна пак вчера требаше да извадам некоја минимална победа јас изгубив 10 разлика дека Бледсо се повампири и имаше 39 поени ..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Шо се откажуваш бе по 7 играчи имате...Плус можеш уште некој играч да убациш место Бруер и ако не ти играат Лин и Маклемор.

Ке биде опасно после сите се во игра само Шутерс е лабав...:D
Он има 8 ја имам 7 :D
Не е битно, реален сум, глеј ги моите играчи глеј ги неговите..тоа е повеќе среќа другата сезона :D

G

grande-juve

Гостин
Никад не се знае, може ќе се повампири некој кај тебе, може Ирвинг пак ќе биде слаб, Казнс дали ќе игра или не.. се е можно, колово Брук Лопез ме држеше..

И 7 на 7 сме :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Он има 8 ја имам 7 :D
Не е битно, реален сум, глеј ги моите играчи глеј ги неговите..тоа е повеќе среќа другата сезона :D
Брат мене Пачулиа пред некој ден ми напрае 40 поени :D не му знаеш иако е благ фаворит..

Али мислим дека мојот дуел со Гилиптерс ќе биде најкрвав вечер :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Клеј Томсон и Кајл Лаури ме изневерија во овај мечап, баш ко беше најпотребно. Со играчи од клупа играм вечерава, 70 - 30 шансите за Вадија (n)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не ми се верува мене да ти кажам право :D
Овој трет што заврши според мене е прв фаворит
Како и што реков :D

Тоа е тоа, повеќе среќа другата сезона, овој што заврши трет докажа дека има најјак тим со тоа што е единствен од "фаворитиве" што помина рунда, според мене он освојува титула без проблеми.

Идеме сега во борба за 5то место !! :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Клеј Томсон и Кајл Лаури ме изневерија во овај мечап, баш ко беше најпотребно. Со играчи од клупа играм вечерава, 70 - 30 шансите за Вадија (n)

Jeбига, и мене Монро и Корвер ми беа повредени одлучија блесоците на мојата клупа пред се Калдвел Попуп и Пачулија.
Хсаго кажа дека повредите ќе бидат голем фактор у тоа кој ќе биде шампион, јас бев у борба за прво место додека не ми се повредија Хоилидеј и Бош, па и Рендолф ми одсуствуваше голем дел од сезоната !!
Искрено не очекував дека ќе те победим али тоа е имав спортска среќа :)

Њу Јорк нека победи подобриот :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom