NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Имам највеќе поени колово, а се борам за 9 место :(
Мислам дека поизедначена лигава не била одамна, уште сите да беа активни до крај :) Треба идната сезона да пробаме една кат. лига или аукција :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Jeбига, и мене Монро и Корвер ми беа повредени одлучија блесоците на мојата клупа пред се Калдвел Попуп и Пачулија.
Хсаго кажа дека повредите ќе бидат голем фактор у тоа кој ќе биде шампион, јас бев у борба за прво место додека не ми се повредија Хоилидеј и Бош, па и Рендолф ми одсуствуваше голем дел од сезоната !!
Искрено не очекував дека ќе те победим али тоа е имав спортска среќа :)

Њу Јорк нека победи подобриот :cool:
Хахаха пак ли со тебе паднав...Таман се изјачав сезонава 2-0 те добив мислев нема да фатиш плејоф и види сеа.Осеќам најбитната ке ја губам.Ако не идеме back to back finals...Against all odds сезонава :cool:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
честито @Марли !! 700+ поени :bravobe:, башка два пати губам од тебе сезонава, ќе мора догодина да ти се одмаздам :D
И ајде да ја земиш титулата, па да не ми е толку криво (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само Вадија имаше повеќе поени од мене во 1/8 финалево од плејофов :D

Ова натпревариве за пласман колку се без ред само да се радуваат луѓе демек играат за пласман ама ај.. да го тепам овој прв шо беше не ќе е лошо :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Шупаков днска нашол да ги одмора Милсап и Корвер, Њу Јорк днска ти е шансата да се приближиш, плуз и Монро и Вајтсајд ми се повредени цел меч ап, од амбис имаш шанса да се вратиш у игра

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Шупаков днска нашол да ги одмора Милсап и Корвер, Њу Јорк днска ти е шансата да се приближиш, плуз и Монро и Вајтсајд ми се повредени цел меч ап, од амбис имаш шанса да се вратиш у игра
Најлоша недела во кариера иам али се поклопија работиве се ти одмараат или ти се повредија.Не верувам да те стигнам голема предност од старт имаш едино ако се повампират моиве...

G

grande-juve

Гостин
@Марли спремен за финале? :D
Ако Роуз остане здрав и игра ко синоќа што играше, екипата на Портланд го губи трејдов :)
А и Богут и Лопез... Голема коцка Јуве, голема !! :)
Коцката се исплатеше, иако прво беше:
Сеа за сеа коцката со Брук Лопез и Богут не ми се исплатеше у смисла со повредите, плус и Робин Лопез ќе паузира уште 4-5 недели, така да успех ќе биде да фатам плејоф
На крај испадна дека Роуз го нема, Ирвинг одличен, Јанг и Богут солидни, Лопез коа е здрав е ѕвер, а моментално е здрав :)..
Од драфтот само двајца имам во тимот останато :D

Последно уредено од модератор:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
@Марли спремен за финале? :D

Коцката се исплатеше, иако прво беше:

На крај испадна дека Роуз го нема, Ирвинг одличен, Јанг и Богут солидни, Лопез коа е здрав е ѕвер, а моментално е здрав :)..
Од драфтот само двајца имам во тимот останато :D

Спремен сине, редно е и ја да земем титула една, само да ни бидат здрави сите, да ми се вратат мене Хасан и Муз и да имамо епско финале :duel:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тапа 1/2 финалињава ептен..кога играат првиот и вториот од она..главниот дел на лигата се знае што е најинтересно.. :D

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Многу треба среќа за играва, шала на страна. Од следна година пред трејд дедлајн трејдам играчи што се во екипи што се на сигурни позиции за играчи што се во екипи што се борат за плејоф. Не е можно колку појако играат.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Толку и од мене сезонава.Според тоа како ми се погодија играчите и не е лошо.Од драфтот ни еднаш не ми влегоа во топ форма главните играчи од драфтот постојано играа промелниво и многу повреди имаа.Никој од Бледсо,Ноа,Херис,Фарид,Грифин,Стаки па и Бил што го земав за Грин не ми влегоа во топ форма посебно во плејофов така да доста е полуфинале.Повеќе среќа следната година:toe:
Инаку со среќа на двајцата во финале .Јако се офајдивте од првите два пика и одлични слободни агенти собравте само Пистонс не ми е јасно како го избаци Редик најак играч ми беше од кога го земав искина дечкото.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
@grande-juve честито Repeat, јбг два херојски меч апа имаа моиве у плеј офов и на крај издуваја...
Монро повреден, овие атланташиве одмараат, и плус прв пут ми се дешава у еден меч ап 3 играчи минус да ми отиднат, све беше на твоја страна !!
Честитки уште еднаш.... Си станал ко Сан Антонио :)

G

grande-juve

Гостин
Благодариме :)

Неделава сите беа перфектни кај мене, и слободниве агенти се погодија и тоа е... се поклопија коцките.

Најинтересна сезона досеа, и општо и за мене.. се бркаа последните возови за плејоф за на крај титулата да остане во витрините :D. Брук Лопез мајсторот, остана здрав после олстарот, се избори пак за у прва петорка, и после полета коа беше најважно... Исто као ми се трефна Казнс за Метјуз и Лилард, Метјуз одма после тоа се повреди... слично и со Д Роуз откоа го трејднав.
4та сезона, 4 финалиња, 2 титули.. Династија :D[DOUBLEPOST=1428184369][/DOUBLEPOST]
Инаку ако фати плејоф Портланд мислам дека има изгледни шанси да ја одбрани титулата.
:aplauz:

Последно уредено од модератор:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дем рајт дека ја само од шампион може да изгубам..честитки :')

Kajgana Shop

На врв Bottom