NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
И да... како беше тоа со Кралот со 4/4???:sneaky::D
Незнам дали коинциденција или вистина ама секогаш Џејмс кога игра без Вејд е не само подобар туку и многу по КЛАЧ, не за џабе пред да дојди во Мајами беше лидер во лигата со најмногу постигнати поени во последна четвртина од 2007 до 2010.

Знам дека никогаш нема да се случи, ама многу подобри ќе бидат Мајами ако Вејд влегва од клупа нешто слично како Ману, ќе си ги добива минутите околу 35, но многу повеќе слобода во играта ќе има секој од тројката пред се Бош, кој е сеуште според мене најквалитетната 4ка во НБА барем кога збораме за офанзива но покрај двајца 25+ поентери тешко дека некогаш ќе се одрази неговиот квалитет.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Знам дека никогаш нема да се случи, ама многу подобри ќе бидат Мајами ако Вејд влегва од клупа нешто слично како Ману, ќе си ги добива минутите околу 35, но многу повеќе слобода во играта ќе има секој од тројката пред се Бош, кој е сеуште според мене најквалитетната 4ка во НБА барем кога збораме за офанзива но покрај двајца 25+ поентери тешко дека некогаш ќе се одрази неговиот квалитет.

say that again bitch !

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Што викате има шансе њу јорк да ги победи бостон или тешко

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Кога е Мело у питање се е можно.
Сакам драма и продужетци вечер ако може.
Sick пасови од Рондо и се натака.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нека го однеси прво тимот во плејоф и нека си го подобри катастрофалниот процент на шут од поле, па ќе збораме
Рубио да не се повредеше, јас сум сигурен дека сега Минесота сеуште ќе беше во игра за плејоф.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Овој Смит не е нормален, како што тргнал со тројкиве има да ги направи 10 до крај. :facepalm:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Аууу супер утакмица оваа. Се рашутираа Никси. Имаат проблеми со звукот од спортклуб и неможеме да ја осетиме убаво атмосферата од гарден.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се шо шутнаа Никси се влезе.....ако продолжат овака има масакр да им се случи на Бостон

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Аууу супер утакмица оваа. Се рашутираа Никси. Имаат проблеми со звукот од спортклуб и неможеме да ја осетиме убаво атмосферата од гарден.
Па арно си рече ти мело и се е можно (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom